Denna helg har jag haft kurs i medial utveckling, fördjupningskurs. Vi tränade på att länka till andevärlden. Jag var i Jönköping med underbara människor, på Kristall & Healingboden där jag brukar hålla kurser. Vi var en fin samling människor och vi skulle, som sagt, träna på andevärlden. Det var fint. Jag har haft kurser inom olika andliga områden i 25 år men i går hände något jag aldrig varit med om någonsin tidigare i mitt arbete.

Mina duktiga kursdeltagare fick ta emot länk efter länk, till mig! Det var oväntat, men det som var ännu mer häpnadsväckande var att det kom länk efter länk med unga människor som jag mött i mitt liv. Unga människor som av olika anledningar inte längre finns bland oss. Det som var gemensamt för alla dessa ungdomar som kom igenom var att de alla, på olika sätt representerade psykisk ohälsa. Det var flera som kom igenom som inte orkade vara kvar här på jorden. Det är ändå människans fria vilja att slippa vara kvar här. Detta var efter många olika rop på hjälp, som inte hjälpte, vila i frid älskade ungdomar.
En annan vacker själ som kom igenom blev mördad, av en man som var mycket psykiskt sjuk. Vila i frid, vackra! Två ungdomar kom igenom som förlorade sina liv i olika olyckor, de ville vara med oss en stund. Vila i frid vackra ni! Alla länkar som kom till mig i går var ungdomar. Levnadsglada, vackra, fina, underbara ungdomar som inte längre finns ibland oss. Det blev väldigt starkt med alla dessa ungdomar och tårarna kom gång på gång.
Jag var helt förundrad över vad som skedde, mina fina elever med. Jag har aldrig varit med om något liknande.

När jag satte mig för att reflektera en liten stund, mitt på dagen, så blev det solklart! Ungdomarna från andevärlden ger mig budskapet om att hjälpa dom ungdomar som finns kvar här på jorden. De som lider med sin ångest, sin vilsenhet, sin uppgivenhet. Känslorna som kom över mig var starka som tryckvågor och jag blev mycket påverkad. Så fint, så vackert, dessa hälsningar från andra sidan, som vill hälsa på, tacka, sända ljus och kärlek och ge mig tro och kraft för att fortsätta mitt arbete på denna sida.

När vi hade lunch sa min fina vän Carina, men vad stark du måste vara som förlorat så många vänner och bekanta? Jag har aldrig tänkt på det, men jag har verkligen varit med om många som gått bort. Nära vänner, bekanta, mina barns vänner och min dotters älskade pojkvän.
Redan när jag var 13-14 år, visste jag att jag ville bli kurator. Jag hjälpte redan som 15-åring människor på olika sätt, mitt livsuppdrag hade redan då påbörjats. Många av dom jag hade runt mig på den tiden lever inte längre, men jag försökte sprida ljus och kärlek redan då. Jag är inte så stark men jag har lärt mig att leva i mina känslor, jag är inte rädd för att finnas och vara i det svåra, i sorg, kris och förlust. Jag är kraftfull för att jag alltid fyller mig med Universums ljus och att jag kan stråla det till de som behöver.

Jag känner en sån stor tacksamhet till alla ungdomar som var med oss i går, som påminde oss om livets skörhet! Men som också gav oss kraft att fortsätta hjälpa de som finns kvar i denna dimension. Änglar & Socionomer är det projekt jag fått till mig uppifrån att jag ska starta och driva tillsammans med andra eldsjälar…det finns ingen tvekan om att det behövs andra alternativ nu.

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This