Har du mött en ungdom eller ett barn med stora, klara ögon som tycks blicka mot evigheten när ni samtalar? Som pratar som en vis gammal man eller dam. En själ som är som en älva, som ett väsen? Med en filosofisk läggning och som funderar på de stora frågorna om livet här på jorden? Som ser alla människors och djurs lika värde och som värnar starkt om miljön?
Då har du med stor sannolikhet mött ett kristallbarn. Många av dessa barn har vuxit upp och blivit äldre tonåringar nu. De engagerar sig med stort engagemang om jorden, miljön, djuren och människorna. De titta på oss vuxna med oförstånd och förstår inte hur vi kan skövla moder jord på det sätt vi gör. De är här för att hela och rädda världen. Många känner en självklarhet i att vara vegetarianer och veganer, för de tycker om djuren och vill inte äta kött. De vet dessutom att miljön skulle skonas genom att vi blev vegetarianer. De är även för återbruk och att vi inte ska överkonsumera och slänga, utan återanvända det som är värt att bevara.
Dessa fantastiska själar har oändligt mycket att lära oss och vi ska lyssna på dem!

De kan upplevas som lite flyktiga och blicken vandrar iväg då vi pratar med dem och blickar ut mot horisonten. Samtidigt som de säger mycket kloka saker.
Dessa ungdomar sliter hårt i skolan, de lär sig det som förväntas, men med frågor som varför? Vad ska vi lära oss det här för? Varför? De anser att det finns mycket annat att lära sig som är viktigare.

Många av dessa barn och ungdomar är mycket mediala. De har upplevelser och syner som de kanske inte kan förstå. Många ser andevärlden men det är inte säkert att de berättar för någon, de är rädda för vad andra ska tycka och tänka.

1999 föddes väldigt många kristallbarn, som en sista våg av andliga själar innan 1900-talets slut.

Dessa barn och ungdomar har mycket bra tankar och reflektioner, de besitter en visdom som många vuxna inte har uppnått ännu. Det är som att de ser världen på ett annat sätt, så som den borde vara.
Dessa ungdomar som är som väsen har ett stort ansvar för vår planet och det är de medvetna om. Många av dessa ungdomar är högkänsliga och de tvingas anpassa sig i en värld av kaos, i ett Sverige i kaos på många plan. Dessa känsliga, kloka ungdomar är även de som kommer kallas in till obligatorisk värnplikt då försvaret rustas upp i Sverige.
Måtte vi alla hjälpas åt att bevara deras känslighet och öppenhet. Dessa ungdomar är morgondagens vuxna och de har ett mycket stort uppdrag – att rädda världen från undergång.

 

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This