Har du mött ett Indigobarn?
Eller barn och barn de är vuxna nu många av indigobarnen.
Många av dessa själar föddes på -70 och -80-talet. De är högkänsliga och de är kraftfulla och de vill ha allt nu! De kan verkligen inte förstå varför det ska finnas regler och bestämmelser och de har väldigt svårt att förstå och förhålla sig till att något bara ska vara på ett visst sätt. Deras indigoenergi gör att de ständigt är i rörelse och att de har väldigt svårt för att sitta stilla och lyssna, bara för att man ska. De lyssnar om de är intresserade, annars vill de hellre gå och göra något helt annat.
Många av dessa ungdomar hade svårt att anpassa sig till det hårda system vi alla ska gå igenom, systemet skolan. De hade svårt att hålla fokus, vara tysta och bara lyda. De förstår inte ens varför man ska lyda om det inte finns någon anledning till det. Däremot om något fångar deras intresse så kan de gå helt upp i det, i timmar.

Dessa ungdomar med sina högre vibrationer på högre frekvens kom för att visa oss att de jordiska systemen i tredje dimensionen inte längre är hållbart. Tyvärr blev det väldigt tufft för många av dessa barn, då man inte såg att det var systemet som behövdes bytas ut, utan man la skulden på eleverna och dessa blev problemen istället. Många var det som föräldrar försökte få hjälp med hos BUP. Många fick olika diagnoser och dessvärre även mediciner som kanske inte alls var det som bäst behövdes. Jag har, till min stora glädje, träffat många av dessa barn. Att det är just inom olika institutioner är till min stora sorg. Många fick sina diagnoser och började självmedicinera och hamnade tyvärr i utkanten av samhället. Som om ingen förstod att det inte är barnen det är fel på, det är systemet. Om det är så många barn som slås ut ur skolan, som inte får sina betyg och inte klarar målen, borde man då inte titta på skolan?
I alla fall, kanske har du mött dessa ungdomar, som oftast är mycket entusiastiska och brinner för det som fångar deras intresse. De har mycket hög energi, det är därför många är sk hyperaktiva. Men om vi lyssnar på deras visioner, deras syn på världen så kan vi lära oss hur mycket som helst. De kom hit och de trodde på sig själva och om vi kunde hjälpt dessa barn och ungdomar att lära sig hantera sina känslor så hade det kunnat se väldigt annorlunda ut. Mitt hjärta gråter när jag tänker på dessa själar som är här av viktiga anledningar men som fått betala ett högt pris.

När du försökte visa på att skolan kanske inte är ultimat med alla dessa stillasittande timmar med utantillkunskap och därtill alla läxor så blev det barnen som slogs u, det var de som var förlorarna. Självklart är det så att många av dessa barn och ungdomar har klarat sig igenom skolan och skapat fantastiska liv, utifrån sin orginalitet och kreativitet.
Många av dessa barn och ungdomar är sökare och många har också hittat sin andlighet. Attraktionslagen är väldigt naturlig för denna själsgrupp och de har så hög kraft och energi så om de använder den på bästa sätt så kan de komma hur långt som helst!
Vi har så mycket att lära oss av denna själsgrupp där vi har de kreativa; artisterna, konstnärerna och entreprenörerna. Då skolsystemet är och har varit så fokuserat på teorier så har dessa barn blivit åsidosatta och missförstådda, varför?
Tänk om vårt samhälle kunde vara mer inriktat på att hjälpa individer att utvecklas utifrån att vi är olika, istället för att försöka få in alla i samma fyrkant!

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

 Vad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This