Du är den enda tänkaren i ditt sinne!

Varje morgon när vi vaknar så är det vi själva som bestämmer om vi vill tänka och känna positivt eller negativt. Vår hjärna går gärna på repeat och tänker samma tankar som vi alltid tänker.
Vill vi förändra vår verklighet och vara med och skapa vårt liv till något bättre så får vi själva, aktivt välja att tänka på ett nytt sätt.

Vi mäniskor har en fri vilja och en fri tanke och tanken är skapande.
Varje morgon när jag vaknar så väljer jag att starta dagen med att vara tacksam, med att fokusera på det jag uppskattar, drömmer om och längtar efter. Om jag inte gör det så går min hjärna igång med att tänka på alla måsten.
Om jag har tid så läser jag en liten stund ur någon av alla de böcker jag tycker så mycket om.
Sedan tar jag en liten stund och fokuserar på de människor jag älskar och jag sänder blessings till dom alla. Det är så lätt att vi tar allt för givet, när vi sänder tacksamhet så visar vi vår uppskattning.

Om det är något som känns jobbigt, som jag inte riktigt vet hur jag ska hantera så går jag, medvetet in i acceptans med det. När vi går in i acceptans så släpper vi kontrollen och då följer vi flödet och låter saker och ting få falla på plats och då visar sig lösningarna på ett nytt sätt.

Jag förhåller mig till livet genom att visa tillit. Jag förstår att allt har en mening och jag försöker alltid känna trygghet till det som sker. Det är som att det alltid finns en Gudomlig plan i det som sker och det är då meningslöst att försöka hålla kvar i något som det är dags att släppa taget om.

Acceptans, tillit och tro har hjälpt mig genom livet, gång på gång. Dessutom så vet jag att vi lever i ett oändligt elektromagnetiskt fält och att det fältet är som tänkande materia, det jag sänder ut, via känslor och telepati kommer skapas för mig gång på gång.
Så är det för oss alla.

Så, vad är du tacksam för i dag? Vad drömmer du om och längtar efter? Hur vill du att din framtid ska se ut?

Jag önskar er alla en vacker dag!
Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This