Jag bloggade lite tidigare om att sommaren kan ha upplevts som ett vakuum och att det sker mycket transformation under 2017. Det är ett år som har gått väldigt mycket i eldens energi. Vi har haft fullt hus i Väduren under våren och i somras var det fullt hus i Lejonet. Under de senaste tre månaderna har det varit kraftiga solstormar, med de kraftigaste solfläckar sedan man kunde börja mäta det. Vi har i år även haft två solförmörkelser en i Vattumannens tecken och sedan en i Lejonets tecken.
Vågar av hög kosmisk energi har släppts fria vilket ger en explosiv kraft till de energier som kommer in.
Jag har tidigare jämfört det med att det är som att vi ”uppgraderas” i vårt medvetande. Jag har skrivit om att det har känts som att vi levt i ett vacuum, som att vi lite grann tvingades att hämta hem vår energi och våra känslomässiga engagemang medans detta pågick.
Nu är vi uppdaterade men vi kanske inte ännu vet hur våra ”appar” fungerar.
Det är vårt inre och yttre jag som integreras nu, vårt ego och vår själ.
Under denna tid kan gamla känslor, trauman och minnen kommit till vårt medvetande för att de ska kunna läkas och för att vi ska kunna släppa taget. Många upplever just nu att man inte riktigt känner igen sig själv, inte riktigt vet vem man är.
Det är som att det finns en längtan att bli en mer hel människa, att vara sitt sanna jag.

 

Medvetandet ökar kraftigt bland människorna och det är som att allt fler ser sanningen i den värld vi lever i. Fler och fler börjar förstå att allt inte är vad vi lärt oss att tro.
Vi uppgraderas och blir mer multidimensionella, vilket innebär att vi blir mer och mer medvetna om vårt högre medvetande som vi kan koppla mer mot 5:e dimensionen men vi behöver även fortfarande leva i och verksamma i den fysiska verkligheten 3:e dimensionen.
Jag har även skrivit tidigare om både indigo- och kristallbarnen som ser igenom illusionerna och alltid har gjort.

Det resulterar i att vi just nu går igenom en period där debatterna går höga om djurens och människornas rättigheter, vegan och vegetarian intresset ökar då det även är kopplat till Moder Jords överlevnad. Debatter går höga runt vaccineringar, kemikalier, E-medel i maten och mycket annat. Längtan efter meningen med livet är stor.
Men om vi tittar mer på oss själva som människor så sker det mycket med vår egen integrering i ego och själ. Många upplever en längtan att verkligen leva mer sant. Många byter ut relationer nu i sina liv, intressen, arbeten och andra engagemang, för att hitta och leva i sin egen sanning.

 

Mitt i allt detta kan du ställa dig frågor som; vem är du nu? Vilka är människorna omkring dig? Vad är din mening med livet? Vart är du på väg? Så blir du mer medveten om dina egna, inre förändringar. Det finns ingen väg tillbaks den du har varit finns inte längre kvar och den du kommer att bli är ännu inte riktigt här.

 

Njut av en solig fullmånedag!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

 

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This