“Ensam är stark, men tillsammans är vi starkare!” skriver Tidningen Nära – och jag kan bara hålla med. I dag tisdag 11 april har Nära tagit initiativ till en fullmånemeditation kl. 20.00-20.30. Självklart kommer jag att vara med och meditera för kärlek och positiva energier på jorden.

Sedan mitt förra blogginlägg i fredags har det känts svårt att skriva något. Lastbilsattacken i Stockholm chockade mig och påverkar mig fortfarande djupt. Allt känns så “fjuttigt” i jämförelse. I lördags, en stund på dagen och på kvällen, deltog jag i gruppmeditationer för att bidra till positiva och kärleksfulla energier på jorden. Det kändes fint. Om det är något vi alla kan göra, så är det i alla fall detta. Jag tror verkligen att våra energier sprider sig som ringar på vattnet.

Fullmånemeditation i kväll kl. 20.00

Tidningen Nära brukar anordna fullmånemeditation och i dag tisdag är det dags igen. Tidningen har ett Facebook-event som du kan anmäla dig till om du vill. Så här skriver Nära på sin hemsida:

På tisdag den 11 april mellan klockan 20.00-20.30 är det dags för Näras fullmånemeditation tillsammans med er läsare! Du kan meditera utomhus under månens sken, eller inomhus. Ensam eller i grupp. Har du en meditation du trivs med väljer du den, andra kanske föredrar att följa en vägledd meditation på cd. Du kan också följa någon av Benny Rosenqvists kostnadsfria meditationer på Näras webb-tv! Eller lyssna på någon av Näras spellistor på Spotify.

Det viktigaste är att du tar en stund för dig själv, bjuder in lugnet i ditt hjärta och tar till dig de energier som vi skapar tillsammans. Låt oss hjälpas åt att förbättra världen!

Hoppas du också vill vara med! Sprid budskapet till så många du kan. Tillsammans gör vi skillnad! 30 minuter, under fullmånen. ♥ 

Självklart är jag med i kväll och mediterar här hemma. Jag hoppas att du också vill vara med!

Varma hälsningar,

Charlotte

www.spirautveckling.se
www.facebook.com/spirautveckling
www.instagram.com/spirautveckling.se

PS. Om du är ny läsare och undrar vad detta handlar om kan du läsa om meditationsutmaningen här. Och om du också gör en meditationsutmaning och vill vara med med namn på bloggen, klickar du här. Har du inte börjat ännu är det inte för sent – du börjar när det passar dig! Bestäm bara ett datum som känns bra i din kalender och börja då. Hör gärna av dig här på bloggen eller på Instagram under hashtaggen #meditationsutmaningen.

>>Nästa inlägg “Dag 30 av 100 – synar mig själv”
<<Föregående inlägg “Dag 23 av 100 – tips från fantastiska deltagare”Vad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This