Har du varit indragen i intriger och maktspel där rivalitet legat och pyrt under ytan? Du kanske känner dig osäker på hur saker och ting kommer att bli. Just nu står planeterna inte speciellt bra placerade. Det är en del skift på gång som kanske utspelar sig i din livssituation. Klimatet på jobbet, i familjen eller inom andra områden (beroende på vilket hus Väduren styr i ditt horoskop) kan innehålla grogrund för fientlighet, ilska och förbittring. Underliggande konflikter mellan dig och andra kan komma till ytan. Det finns dock risk för impulsivt agerande som kan ställa till saker och ting. Du kan förlora mer än du har råd till. Försök att behålla lugnet även om du brinner av vrede inombords. Merkurius och Venus har följe i Väduren.

Venus har två sidor. Hon representerar attraktionskraften och kan vara kärleken och harmoni personifierad. Men just nu står hon försvagad i Väduren och kan visa sin värsta sida – en härsklysten och ilsken gudinna som vill ta revansch och driva igenom sin egen vilja.

Merkurius står lite bättre placerad, men är också i en position som kan ta fram impulsivitet och ogenomtänkta beslut. Ego energier står högt på skalan. Försök att ligga lågt och låt dig inte dras in i konfliktfyllda situationer, även om det handlar om dig. Nu är det bra för att träna på att samla ihop sig.

Det är ingen bra tid att sätta igång med nya projekt eller fatta viktiga beslut. Det bästa du kan göra nu är att vara fokuserad på dina uppgifter, ditt ansvar och försöka upprätthålla takt och ton. Små förändringar skapar utveckling som kan leda till positiva förändringar längre fram. Du kanske måste göra vissa justeringar för att ändra riktningen till något som passar bättre in för dig. Det kan leda till ny frihet och självständighet. Men det gäller att behålla ditt cool.

Den 17:e mars går Mars in i Stenbocken, vilket ger mer stabilitet och struktur. Solen går in i Väduren den 20:e Mars. Det är vårdagjämning och ett nytt astrologisk år, eftersom Väduren är zodiakens första stjärntecken. Venus går in i Oxen den 1:a april och förgyller i tillvaron. Vi går mot bättre tider som kommer att återställa balansen. Men Venus stannar i Väduren månaden ut, så du får räkna med att se Venus mer stridslystna och själviska sida.

Jupiter började sin retrograda period igår. Gå tillbaka och rannsaka dina känslor i relation till dina inre värderingar. Lever du upp till dina andliga ideal? Förbättra din kunskapsnivå inom områden du strävar efter att utveckla och har ambition för. Jupiter vänder direkt den 11:e juli.

Ta hand om hälsan och börja nya rutiner för välbefinnandet. Du kan nå framgång snabbt om du upprätthåller träningsrutiner och utövar självdisciplin. Var medveten om vad du äter och förbättra dina kostvanor.

Det är dags att binda samman lösa trådar och skapa avslut. Förbered dig på en nystart inom kort.

Ljus och glädje, Katarina

www.astro.seVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This