Var det dramatik i ditt liv förra veckan? Mars gick i opposition till Pluto som skapade intensiva situationer. Du kanske upplevde konflikter, konfrontationer och hetsiga argument, eller hade djupgående diskussioner som gav nya insikter. Räkna med en dominoeffekt som leder till stora förändringar både känslomässigt och praktiskt. Något kan också förändras i din familjesituation eller i arbetet/karriären. Fullmånen i kräftan/stenbocken den 9:e juli kommer att landa på samma ställe i zodiaken, vilket innebär att det kastas ljus över situationen. Du kommer att behöva processa din upplevelse och anpassa dig till något nytt. Räkna med nya insikter och var öppen för att se på saker och ting med nya ögon.

Bli inte sur om någon förolämpade dig. Försök att se det som konstruktiv kritik. Du kanske fastnat i mönster och tappat perspektivet. Det är helt enkelt dags att släppa taget.

Låt inte personer “push you around”. Säg NEJ till det du inte håller med om och sätt gränser! Stå upp för dig själv och för det som är ditt.

Räkna med en intensiv vecka. Undermedvetna krafter kommer till ytan. Du kan lära mycket om makt och inflytande. Jag pratade med en kollega häromdagen som gav en ny definition på Pluto. Vanligtvis brukar vi ge nyckelord som “djupgående transformation, omvandling, från puppa till fjäril” när vi talar om Plutos energi, men hennes definition på Pluto nu var “weed wacker”, vilket innehåller betydligt mer aggressiv energi. Huvuden kan rulla och det gäller att hänga med i svängarna.

Både Merkurius och Venus byter tecken i veckan. Närmare bestämt: Venus går in i Tvillingarna imorgon bitti den 5:e juli. Merkurius går in i Lejonet den 6:e juli. Räkna med en intensiv början på veckan som kan avslutas med ett oväntat genombrott med goda nyheter som öppnar upp för nya möjligheter. Merkurius i Lejonet och Venus i Tvillingarna skapar en betydligt mer lättsam stämning, vilket håller i sig några veckor framåt. Satsa mer på umgänge, nöjen, fritid och njut av semester och svensk sommar!

Ta in fullmånens ljus och öppna upp ditt medvetande kring det som behöver bättre balans i ditt privatliv /familj kontra arbete/karriär.

Magisk fullmåne

Ljus och glädje,

Katarina

www.astro.se

 

 

 Vad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This