Jag flög nyligen från Sverige tillbaka till USA, och under resans gång fick jag ett plötsligt infall att jag ville ställa en brinnande fråga angående mitt jobb och hälsa. Problemet var att jag befann mig på 10000 meters höjd uppe i luften i ett flygplan. Min fråga kändes väldigt angelägen och jag ville ställa ett ögonblickshoroskop*. Jag kallade på flygvärdinnan och frågade henne om hon visste var vi befann oss. Det visste hon inte. Jag undrade om hon skulle ha något emot att fråga piloten var vi befann oss och ifall han kunde skriva ner koordinaterna och tidszon till mig. Hon tittade undrade på mig och frågade varför jag ville veta det?

Jag svarade “jag är astrolog och skulle vilja ställa ett horoskop.” Hon log brett och efter en stund kom hon tillbaka med en liten lapp där det stod “55.1/2 N 46.12 W”. Hon tillade att “klockan är 7.04 EDT.”

Jag hade fått vad jag behövde för att ställa horoskopet för min fråga. Jag tog fram min dator och skrev in informationen. Horoskopet verkade överensstämma med min fråga och jag fick svar. Svaret sa att jag är ganska utbränd efter en lång tid av stress, men jobbet kommer att bli bättre.

Uranus har passerat igenom mitt 6:e hus de senaste 7 åren, och min vardag har varit kantad av många stressfyllda perioder. Jag har fått anpassa mig till en livsstil som jag egentligen inte varit van vid tidigare. I perioder har Uranus varit i kontakt med min sol, och dessa perioder har varit speciellt stressfyllda. Under de senaste veckorna kom jag äntligen fram till ett viktigt beslut. Jag måste leva mitt liv på mina egna villkor! Jag kan inte anpassa mig till något som inte är bra för mig i längden.

Jag gjorde slag i saken och frågade ledningen på mitt jobb om jag kunde ändra mitt schema, från 5 dagars jobbvecka till 4 dagars vecka. Jag hade bestämt mig för att sluta om det inte gick igenom, eftersom min hälsa stod på spel, kändes det som. Ledningen gick med på mitt krav. Äntligen! Jag får jag mer tid över till att skapa lugn i tillvaron.

Utan lugn och ro – ingen lycka…

Uranus är en planet som driver fram en längtan efter frihet och självständighet. Det hus som är styrt av Väduren, är det hus som Uranus gått igenom i ditt horoskop de senaste 7 åren. I det området kan det ha skett många förändringar. Uranus går nu in i Oxen och tiden är mogen för revolutionerande nya ekonomiska situationer som involverar ett nytt sätt att tänka vad gäller ekonomi och resurser. Räkna med ett nytt banksystem och ny definition av “trygghet och stabilitet”. Sverige håller på att avskaffa kontanter. Mer och mer sker via nätet. Uranus sammankopplas med teknisk utveckling. Nu kan du gå till doktorn och terapeuten via Skype! Räkna med mer åt detta hållet.

Ljus och glädje,

Katarina

www.astro.se

*Ögonblicksastrologi är en traditionell form av astrologi som ingår i vad som kallas för “interrogativ astrologi”. Ögonblicksastrologi, händelsehoroskop och valastrologi (när man väljer en gynnsam tid för en viktig händelse, t ex giftermål), tillhör en speciell gren inom astrologi som kallas för “de tre systrarna”. Inom denna form av astrologi används traditionella metoder för tolkning. Ascendenten och dess härskare representerar alltid personen som ställer frågan. Sen gäller det att veta vilket hus som står för det man frågar om. T ex om frågan gäller en hund, är 6:e huset det man studerar. Om frågan gäller karriären, är det 10:e huset, ett syskon 3:e huset osv. Första husets härskare i relation till frågans härskare utger svaret.

 

 

 Vad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This