Vi lämnar eklipsen bakom oss och ser fram emot att något nytt står och väntar på oss runt hörnet. Eklipser driver fram förändring som kan ta oss till nya nivåer i vår utveckling. Om du har en personlig planet i ditt födelsehoroskop i aspekt till graden där eklipsen infann sig, kan du räkna med förändringar av något slag i samband med vad den planeten symboliserar i ditt horoskop. I vilket fall är läget rätt för inre reflektion. Vad behöver mer uppmärksamhet i ditt liv?

Den närmaste veckan går Mars i kvadratur till Pluto och sedan i konjunktion till Uranus den 13:e. Mars står också i den södra vändningen, vilket triggar Mars energi ytterligare. Oväntade händelser kan ske som skapar nya omständigheter. Speciellt kanske vi får se det på den politiska scenen. Kanske dags för Trump att släppa drömmen om en vägg till Mexiko. En “my way or the highway” attityd kommer inte att hålla i längden. Räkna med explosiva händelseförlopp och stora skift med överraskningsmoment.  Det är bara att hänga med i svängarna och hoppas på att konflikter inte leder till destruktiva krafter som bryter ner ett redan känsligt system ytterligare.

Uranus lämnar sin skuggperiod och gör inträde i Oxen inom kort, men ligger på den sista graden i Väduren fram till den 6 mars. Det är dags att blicka bakåt och ta lärdom från vad de senaste sju åren har kommit med. Inom vilket område har Uranus skapat förändring i ditt personliga horoskop. Vad har du lärt dig om dig själv i processen? Lämnar du något bakom dig?

Jupiter står i Skytten och bjuder in till positiva möjligheter för personlig expansion och utveckling. Men var på din vakt. Allting är inte guld som glimmar. Neptunus och Jupiter kommer att gå i kvadratur till varandra några gånger under året. Närmare bestämt två gånger. Rosenrött skimmer kan locka en drömmare till orealistiskt önsketänkande. Ge utrymme för din idealism och dina drömmar, men invagga inte dig själv till att något som inte fungerat tidigare kommer att fungera nu. Lev och lär.

Ljus och kärlek,

Katarina

www.astro.se

 

 Vad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This