Idag på vägen hem från jobbet mötte jag en bil som tog upp en stor plats på den lilla vägen jag kör hem på, vilket gjorde att jag fick köra ut i vägkanten, och just där var vägkanten lite trasig och skarp i kanten, så en del av hjulet kom precis under den skarpa kanten och punkterade mitt däck! Typiskt!! Nu blev jag två timmar försenad hem, eftersom jag fick sitta och vänta på hjälp ett tag. Helt OK. Jag är glad att inget allvarligt hände.

När jag kom hem gjorde jag ett händelsehoroskop för tidpunkten. Ganska starka krafter i omlopp. Ta en titt på horoskopet.

Jag älskar astrologi! Hur perfekt är inte detta horoskop för en punktering, med Pluto smack på ascendenten, och Venus, härskare över nionde huset (förknippat med resor), står i kvadratur till Uranus i tredje huset (också förknippat med resor).  Situationen kom helt oväntat och totalkvaddade däcket.

Det positiva är att Månen står i samma tecken som Jupiter, vilket är gynnsamt, samt att Mars – symbol för olyckor, går i konjunktion till norra noden som anses förknippas med “positiv utkomst”.

Södra noden på andra husspetsen tyder dock på att jag går med förlust ekonomiskt och jag får köpa ett nytt däck. Södra noden förknippas med förluster. Andra huset är det område vi förknippar med rörliga kostnader.

Saturnus står stationär direkt idag, och är därför gynnsamt placerad. De två “olycks-bringarna” visar sina bättre sidor eftersom de är i någorlunda hyfsat tillstånd. En planet som går från retrograd till direkt rörelse (sett från jorden), anses stark och bättre placerad. D.v.s.det eller de hus/områden planeten styr fungerar bättre än vanligt. Saturnus får nu dignitet genom triplicitet, vilket förknippas med tur. Eftersom Saturnus styr första och andra huset i detta horoskop, blev utgången gynnsam, och det skulle inte förvåna mig om jag får rabatt på det nya däcket, eftersom Fortuna står i andra huset i Vattumannen, som också styrs av Saturnus (använder traditionella härskare).

Kolla vilka områden i ditt personliga horoskop Saturnus styr, och i vilket hus Saturnus befinner sig. De områden bör fungera bättre nu. Venus går in i Lejonet på lördag. Ta fram dina kreativa sidor, satsa på nöjen och ha skoj!

Ps. Har du återhämtat dig från eklipsen? Jag har träffat många som säger att det varit en stressfylld tid. Mitt råd: Följ med i svängarna av förändring och låt det nya komma in i ditt liv.

Ljus och glädje,

Katarina

www.astro.se

 Vad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This