Tre planeter står i Skyttens tecken och tre planeter står i Fiskarnas tecken (plus kiron, som inte är en planet utan klassas som en asteroid). Inom traditionell astrologi är både Skyttens stjärntecken och Fiskarnas stjärntecken styrda av Jupiter. Jupiter är en planet som förknippas med expansion, moraliska och filosofiska principer. Jupiter anses vara en gynnsam planet som ger tillväxt och förbättrar i omständigheter genom fördelar och goda tillfällen. Jupiter-influerade personer har en jovialisk läggning. De ser positivt på tillvaron, ser djupare mening i livet och eftersträvar moralisk och religiös/andlig helhet. De tror på det goda i människan och de är fyllda med hoppfullhet.

Jupiter står nu i Skyttens tecken, dvs i sitt eget stjärntecken som Jupiter anses vara härskare över. Därför är Jupiters energi stark och kommer fram på ett naturligt sätt. Jupiter kan visa sin bästa sida. Genom att fokusera på Jupiters energi i det område den passerar i ditt horoskop, kan du skapa expansiva händelseförlopp där. Du kan uppleva ett överflöd och ha framgång och lycka i det du företar dig som relaterar till det området. Känn in hur du vill utveckla det området, finn ny och djupare mening där.

Jupiter rör sig i riktning mot Neptunus den närmaste månaden, vilket kan ge en hel del ny inspiration. Läget är helt rätt för att utveckla intuitionen och expandera medvetandet. Lägg energi på din andliga utveckling och öppna dig för nya och djupare insikter som kan ta dig till helt nya nivåer av andligt förverkligande. Det finns också en social aspekt i denna konstellation. Du kanske känner för att göra en osjälvisk insats för personer som behöver din hjälp. Din generositet kan växa och det kan kännas helt rätt att dela med dig till dem som behöver hjälp. Skuggsidan av denna konstellation är att det finns risk för slösaktighet, vårdslöhet och ett önsketänkande som är orealistiskt. Stå stadigt och gör verklighet av dina drömmar, men var uppmärksamhet på dina gränser och tillgångar.

Eftersom Saturnus också rör sig mot Neptunus hjälper det till med verklighetsförankring. Därför är det troligt att du kan lyckas med dina förehavanden om de är realistiska. Våga höja ribban och satsa på att ge lite extra både till dig själv och andra.

Ljus och glädje,

Katarina

www.astro.seVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This