Astrologi är ett kommunikationssystem som hjälper oss individer att förstå mer om oss själva och vår omvärld. Genom att följa planeternas rörelser, får vi information om utvecklingstrender som gynnar vårt personliga självförverkligande. Planeterna symboliserar olika energier som vi bär inom oss i vårt psyke, kropp och själ.   

Just nu är det stora skift på gång på himlavalvet, och vi är på väg in i en ny fas. 

Venus gick nyligen tillbaka in i Vågen, och stannar där tills den 1:a december. Venus går retrograd för tillfället, och vänder direkt den 15:e november. Gå tillbaka och titta på dina relationer. Det finns något där som du behöver lära mer om, utveckla och bli bättre på. Satsa på att skapa harmoni i dina relationer. Ge upp ditt medberoende och finn en bra balans mellan dina egna och andras behov. Nya spännande relationer kan göra intåg i ditt liv. Var öppen för att gå utanför din bekväma zon och våga prova på nya sociala sammanhang.  

Merkurius gör en dans i Skyttens tecken, går retrograd den 16:e november i Skytten, men går tillbaka till Skorpionens sista grader, och rör sig sedan framåt tillsammans med Jupiter genom Skyttens tecken. Kom till klarhet kring negativt tänkande fixerat grubbleri, och öppna sinnet för att ta in nya, positiva lösningar som breddar horisonten. 

Jupiter går in i sitt eget tecken Skytten, den 7:e november. Det bådar gott för andlig utveckling. Vi kan komma i kontakt med situationer som utvecklar religiösa, filosofiska och kulturella sammanhang, som vi växer från. Satsa på att utforska nya erfarenheter som utvecklar kunskap, motivation, syfte, din moral, integritet och allt som hjälper dig att mogna som individ. Det passar att fokusera på utbildning och resor. Öppna dig för nya möjligheter som gör att du växer i ditt inre. Det kan kännas viktigare att finna mening i tillvaron. 

Saturnus fortsätter genom Stenbocken. Det kan handla mycket om arbete, ansvar och krav. Satsa på att sätta upp mål som är möjliga att uppnå. Bygg vidare på tidigare erfarenheter. Se upp med överdrivet mycket arbete. Lagom är bäst.  

Uranus gör en sista visit i Väduren och stannar sedan i Oxen från Mars månad 2019. Uranus i Väduren handlar om frigörelse från situationer som begränsar vår individualitet och frihet att prova på nya utmaningar. Vad behöver du för att vara dig själv helt och hållet? Uranus i Oxen kommer med nya praktiska uppfinningar som underlättar för vårt överlevande. En ny ekonomi kommer att växa fram. 

Kom i samklang i dina relationer och finn harmoni inombords. 

Ljus och glädje,

Katarina

www.astro.seVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This