Heeeej <3

Idag är det riktigt regnigt och trist väder så nu sitter jag med datorn i knät i soffan med levande ljus och djuren sovandes bredvid mig, så otroligt mysigt när man kan få dra fördel av det regniga vädret!

REIKI HEALING

Jag jobbar ju mestadels med den inre balansen, mina tjänster som coach och reiki healer handlar om att öka personens inre energier och att öppna upp charkran. Jag är så tacksam för att jag har fått möjlighet att jobba som Reiki Healer och Master, det är bland det vackraste som finns att ge en behandling eller att utbilda någon inom Reiki. För Er som är nya med Reiki så är det en behandlingsform för att öka energiflödena i kroppen, minska stress och för att öppna upp/ ta bort blockeringar i chakran. Det är en handpåläggningsmetod där jag som healer är en kanal för att energierna ska flöda i din kropp.

Det bästa med att jobba med Reiki är känslan jag får när jag utför behandlingen, jag kan känna hur energierna i klientens kropp ökar och det största tacken är efter behandlingen så ser man i klientens ögon hur personen har fått in ny livsenergi och glädje! Det är verkligen så magiskt!

KURS: REIKI LEVEL 1 27 & 28 December

Jag kommer att hålla en utbildning i Reiki Level 1 27 & 28 December. Level 1 är första symbolen Cho Ku Rei och är ” Nyckeln” 😉

Mina Reiki utbildningar hålls både i privata sessioner och i grupp. Utbildningen börjar i grupp där jag berättar om Reikins historia & dess ursprung & användnings områden därefter görs initieringen privat och all vägledning och support sker helt utanför grupp.

Vill du utbilda dig till Reiki Healer? Maila mig och berätta lite om dig själv till info@josefinegaude.se 

BEAUTY

Något jag inte jobbar med lika mycket men som jag tycker är extremt viktigt är även det yttre välbefinnandet. Det är ju trots allt så att vi har fått våra kroppar för att de ska “hjälpa” oss att leva det liv vi önskar, för att vi ska kunna le, springa, jobba & leka med barnen! Så kroppen ger väldigt mycket till oss och därför är det också viktigt att ge tillbaka. Givande och tagande måste vara i balans.

Jag är väldigt krävande mot min kropp så därför ger jag den också väldigt mycket näring och skönhet tillbaka. Jag gör Yoga för min inre balans och för min yttre skämmer jag bort min hud med lyxiga och högkvalitativa produkter, jag fixar mina naglar på salong regelbundet och färgar mina ögonfransar och bryn. Jag älskar verkligen att skämma bort mitt yttre för det ger mig så otroligt mycket tillbaka. Jag känner att jag ger tillbaka till min kropp, jag tar hand om den, jag får känna mig ompysslad och vacker. Jag mår bra av att ha ett vackert yttre!

Det finns inget egotrippat eller utseende fixerat i att ta hand om och vårda sin egen kropp, njut av att vara vackra och älska Er själva!

Nedan är de produkter som jag använder, klicka på bilden så kommer du direkt till min webshop =)

Varma Hälsningar,

 

http://www.josefinegaude.seVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This