Jag är så glad och ser verkligen fram emot att dra igång detta bloggande.
Jag har fått den härliga inriktningen att blogga om andlighet i vardagen, nu kanske Ni undrar vad är det?
Precis, det betyder att jag bloggar om vardags sysslor så som jobbet, karriären,föräldralivet, vardagssysslor, balansen mellan jobb/fritid/familj och yttre & inre balans. Så räkna med en härlig mix av inlägg och den enda röda tråden är att jag alltid skriver ur en andlig synvinkel och ger tips & trix om hur du ökar din positivitet & andliga närvaro.

Jag heter Josefine Gaude (fd. Jordansson) 28 år gammal. Jag har världens vackraste prinsessa Caroline på 3,5 år och tillsammans har hon och jag Molly, Isabelle & Morris. Molly är 7 årig angora/perser katt, Isabelle är 6 månader angora/norsk skogskatt & Morris är 5 månader Pomeranian.

Så vi är en ganska stor familj om man räknar in all djur 😉

Som person så lever jag som jag lär, Jag testar mig fram för att alltid försöka hitta balans och ny kreativitet, jag älskar utmaningar & att växa som människa. Jag försöker till varje pris följa livets flöde och alltid sträva efter att syssla med något jag brinner för och kan vara stolt över. Företagande för mig handlar om att följa sitt hjärta och göra det man brinner för!  Jag gillar att ta livet med en klackspark och jag är en riktig livsnjutare!

Jag har en väldigt hög andlig närvaro och ett öppet tredje öga, framförallt är jag väldigt duktig på att läsa av energier och lyfta energier. Jag är utbildad Reiki Master och livscoach. Yrkesmässigt kan man säga att jag blandar mina “andliga” kunskaper med mitt företagande och min passion för inredning. Jag jobbar nämligen med en salig blandning, ( ja jag är skytt och blir lätt uttråkad om jag behöver göra samma sak varje dag, måndag-fredag är inte min grej 😉 ) Jag är egen företagare och jobbar delvis som inrednings designer, Reiki Healer, Coach/ Medial vägledare och Kursledare inom Inredning & yoga/Meditation.

 

Sådärja, nu vet Ni lite mer om mig & hos mig får Ni jättegärna kommentera inläggen.

 

Med Varma Hälsningar,

 

 Vad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This