Heeeej =)

Denna vecka har verkligen bara tuffat på känns det som. Jag har haft fullt upp med renovering & flytt, jobb och min dotter har varit lite småsjuk. Hoppas Ni haft en härlig vecka trots mörkret!

Tänkte skriva lite om hur man kan skapa de bästa förutsättningarna för ett samarbetsmöte genom att välja rätt tidpunkt och miljö för mötet.

Denna vecka har jag haft två möten som gäller samarbeten. Det första mötet var med en man som jag jobbat med i flera flera år och någon som jag känner väldigt väl. Vi är nu båda intresserade igen av att ingå ett samarbete med varandra men det är som om vi behöver bryta isen först innan vi kan nå en överenskommelse. så det bästa för både honom och mig var att träffas i en lugn och rofylld miljö, vid en tidpunkt då våra mobiler inte ringer och andra försöker få våran uppmärksamhet då vi behöver sitta i lugn och ro och prata ut. Jag förslog därför frukostmöte kl09 på en restaurang som båda trivs på och som har en väldigt mysig och härlig atmosfär på morgonen, och som är en neutral plats för båda parter så vi möts på lika villkor.

Mitt andra möte hade jag och min kollega i fredags eftermiddag, det var supermörkt ute, det små regna och var allmänt tråkigt utomhus. Så vi myste till det lite extra. Vi köpte bullar och tände ljus och drog ner belysningen. Även om mötet är ett business möte och vi har som avsikt att skapa affärer tillsammans så måste man först mötas som enskilda individer och se om man klickar. Vi gör affärer med människor vi gillar, så först måste man ju ta reda på om man gillar den andre parten 😉 Jag ser alla samarbeten som att ingå en relation. Lika selektiv som jag är när jag väljer män att dejta eller vänner, lika selektiv är jag när jag väljer samarbetspartners. Ens samarbetspartners påverkar trots allt en stor del av ens vardag och influerar dig som människa så välj med omsorg för väljer du efter ditt hjärta så blir utgången alltid väl.

Vad är egentligen ett samarbete, ja i min värld är det där två parter finner varandra för att de har samma intentioner och ambitioner. Deras visioner för framtiden är likvärdiga likaså deras moral och etik.

Se ett samarbete från ett högre perspektiv och hur alla gynnas av att samarbeta så blir det lättare att föra sin talan och vara självsäker!

Ha en riktigt härlig lördag!

Varma Hälsningar,

www.josefinegaude.se
https://www.bokadirekt.se/places/josefine-gaude-18138
https://www.instagram.com/josefinegaude/

 Vad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This