Heeeej =)

Ja som Ni säkerligen redan förstått så älskar jag bilder, visioner & färg och form. Det finns ett superkul och kreativt sätt att specificera sina drömmar och öka manifesteringen (att attrahera in det i ditt liv).

Universum älskar att ge oss det vi vill ha, men de måste ju veta vad vi vill ha för att kunna ge oss det, eller hur?! Så ju tydligare dröm du har desto enklare är det för universum att leverera!

Idag tänkte jag dela med mig av ett av mina favorit sätt för att manifestera det jag vill ha. Jag älskar att vara kreativ och jag älskar att bygga upp drömmar och framför allt att se de komma till mig. Jag använder mig av något som kallas för “Dreambuilder” det är en “vision Board” med bilder & ord ( som beskriver känslan) över det jag vill ha. Det här är direkt taget från min inrednings sida där jag jobbar mycket med moodboards. Inom inredning gör jag moodboards med bilder för att skapa en känsla och stämning över en tänkt inredning för att kunden ska få en uppfattning av hur deras ex. vardagsrum kommer att se ut & kännas och hur slutresultatet kommer att bli.

Dreambuildern går att applicera på allt, vilket jobb du vill ha, boende, vänner, klädstil, kärleksliv etc så använd din kreativitet för att skapa det du vill ha. Dreambuildern kan du antingen göra för hand med papper (a3) och klippa och klistra från tidningar och skriva med olika färgpennor eller så kan du skapa det i keynote, powerpoint eller Indesign eller liknande.

Så här gör du:

  • Välj vad det är du vill drömma om
  • skapa en mysig stämning och låt dig sväva iväg, ta bort alla begränsningar och låt det flöda fritt som om du är ett litet barn och skriver önskelistan till jultomten.
  • Gå in på detaljnivå
  • Hitta bilder som beskriver din dröm & känsla.
  • Klistra in bilderna, lägg in några ord som beskriver drömmen,
  • Känn efter och denna bit är allra viktigast. För att kunna manifestera drömmen behöver du känna efter att det är just det här du önskar dig och att det är du och ingen annan som önskar det och att det inte kommer från egot.
  • Nu när du har en klar idé om drömmen så är det dags för dig att känna känslan.
  • Föreställ dig hur det känns när det går i uppfyllelse.
  • Njut en stund av den känslan, och sedan motivera varför du ska ta emot det och stå säker i att du förtjänar det och skicka sedan iväg din bön till universum.
  • Släpp taget och lita på att det kommer till dig precis när det ska.

I somras spelade jag in några yoga filmer och i samband med det tog vi även en hel del bilder. Detta ledde till att jag tyckte det verkade sjukt kul att jobba som modell. Så då tänkte jag att aha jag vill jobba som modell, Shit vad kul o göra någon plåtning här och där! igår hade jag en photoshoot =) Nu gjorde jag aldrig någon Vision board för det men hade jag gjort det hade det sett ut något i stil med denna =)

Första raden av bilder beskriver känslan som jag fick och vill ha av att jobba som modell, andra raden av bilder beskriver själva jobbet ( så hade jag gjort den innan min egen photoshoot hade det varit bilder av andra modeller 😉

Så exempelvis drömmer du om ett hus: vilken färg ska huset ha? föreställ dig hur du kommer hem från jobbet och kommer in i hallen? vad är det för känsla? Hur ser planlösningen ut? Vart vill du att huset ska vara? ska det cykla barn på gården utanför? Hur känns det att ha fredagsmys med familjen i vardagsrummet etc. ALLT bygger på känslan. Vill du gå på en romantisk dejt? Vad ska personen ha för egenskaper? hur vill du att han ska se ut? hur vill du att han ska bete sig gentemot dig? Vad ska Ni göra? ( ps. var öppensinnad och lås dig inte på en viss person utan fokusera på dig och att du vill gå på dejt 😉 )

HUR & NÄR är upp till universum så du behöver endast bygga drömmen tihi =)

Låt kreativiteten flöda =)

 

Med Varma Hälsningar,Vad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This