Heeeej sunshines =)

Hoppas Ni haft en härlig helg och njutit av det vackra vädret och haft lite ledig tid. Jag jobbar mycket med att rena och öka energier i lokaler, hem och företag. Jag använder mig av både Reiki Healing & Feng Shui när jag gör det. Jag känner alltså in energierna i ex. hemmet, var det är stagnation ( alltså där det inte flödar fritt), om det ligger kvar gamla tunga energier från tidigare ägare, bråk eller separationer. Med Feng Shui:n ökar jag flödet genom att placera möblerna på ett sätt så att energier kan fritt flöda och att man inte har några blockeringar i ett rum pågrund av att möbler blockerar gångar etc.

Idag tänkte jag dela med hur Ni kan göra för att öka Era energier även om Ni inte är Reiki Healers eller har någon större kunskap inom Feng Shui. Först ställ Er frågan om det är något rum som Ni blir trött av att vara i, eller om Ni känner Er obekväma eller bara något obehag i någon del av Ert hem. Om Ni känner så är det troligtvis för att energierna där har stagnerat. Exempelvis kanske Ni känner Er trötta när Ni går in i tvättrummet då energierna har stagnerat och Ni har en negativ känsla kring tvätten, Ni ser hur mycket Ni har att tvätta och att det aldrig tar slut.

Så för att öka energierna i tvättstugan exempelvis börja med att tänk positivt. Vad skönt att jag har en egen tvättstuga och kan tvätta när som helst, vad skönt det ska bli att få rena kläder etc. Efter att Ni har ändrat Ert tankesätt och ser det från en positiv aspekt blir det enklare nu kan Ni börja öka energierna och flödet ännu mer. Börja med att rengöra alla ytor ( gärna med miljövänliga produkter 😉 ) städningen är superviktigt när energierna stagnerat, genom att städa får Ni bort gamla och trista energier, Ni kan säkert känna medans Ni städar hur Ni frigör energier även i Er egen kropp! Därefter skapa ett vackert arrangemang med en grön växt eller liljor. Gröna växter drar till sig energi och håller därför energiflödet uppe. Om möjligt, släpp in ny ren luft genom att öppna ett fönster. Känn därefter hur mycket Ni uppskattar Er tvättstuga och hur vackert det blev efter förändringen!

Ett litet och enkelt tips för hur Ni kan öka energierna i vardagens små ting <3

Om Ni har något specifikt som en kärleksrelation, vänskapsrelation eller jobbet som Ni vill öka energierna i och vill att jag generellt skriver om just det, maila mig på info@josefinegaude.se

Ha en fortsatt härlig dag

Varma Hälsningar,

www.josefinegaude.se
https://www.bokadirekt.se/places/josefine-gaude-18138
https://www.instagram.com/josefinegaude/

 Vad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This