Hej,

Så hemmet är din borg, det är där du ska kunna känna dig avkopplad, trygg och samla din energi. Det är ditt hem som ska serva dig och inte vara en belastning för dig. Ditt hem ska ju ha dina energiflöden och hjälpa dig att lyfta dina energier och hjälpa dig på din resa.

Mitt hem kan vara precis var som helst i världen, just nu är mitt hem en supermysig lägenhet nära min dotters dagis. Jag använder mig av massa olika färger för att stimulera alla mina olika sinnen och kvaliteer, jag har mina kraftdjur på väggen och så har jag mina “Heliga platser”

Heliga platser i hemmet – 
För mig är det som en vacker liten installation med accessoarer, statyer, ljus och blommor som jag älskar och som stärker mig. Dessa platser är heliga för de påminner mig om att vi alla är en del av universum, att vara sann gentemot min själ och mitt livsändamål och det är så vackert att kika på.
Jag har även amnetist stenar och ljuslyktor på de heliga platserna för att öka energierna och ibland lägger jag en del av mitt jobb där för att dra ut negativitet och förnya energin i det. Mitt anteckningsblock hamnar alltid under en amnetist sten i vardagsrummets heliga plats. Jag använder även rökelser här för att rena energierna.

Jag råder dig till att göra små vackra installationer med detaljer, ljus, dekorationer och statyer som du dras till som du känner något för och se på den platsen som helig. Om det är något du önskar, skriv ner det och lägg den lappen på den här platsen, se denna heliga plats som en länk mellan dig och universum i den jordliga världen =)

 Vad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This