Heej,

Ja har Ni också varit med om att Ni vaknar på morgonen och känner Er riktigt på hugget och helt klara med hur Er dag ska se ut? Gör Ni kanske även en att göra lista i huvudet samtidigt som Ni duschar och känner hur adrenalinet börjar pumpa för allt känns så himla bra och rätt? Ja, det är faktiskt väldigt vanligt! Vi är så vana vid att vilja ha kontroll över precis allt, likaså varje minut och timme av våran dag. Oftast blir det ju också så att dagen blir inte riktigt så som man har föreställt sig och den där att göra listan revideras under dagen för det är annat som händer under dagen. Så frågan är om den där att göra listan skapade stress och press eller ökade den din glädje inför dagen?

Förr var jag expert i det här området, jag brukade göra att göra listor över hela min arbetsdag och även tidsbestämma den så jag försökte styra arbetsuppgiften och att den skulle vara klar inom en viss tidpunkt. Jag måste erkänna att jag var väldigt effektiv och fick extremt mycket gjort men den där listan satte extremt mycket press och stress på mig så mitt i allt glömde jag bort att njuta av att jag jobbade med något jag verkligen brann för och faktiskt tyckte det var sjukt kul att göra uppgifterna.

Numera sätter jag mina intentioner på morgonen.Det vill säga att jag tillåter mig själv att följa flödet, alltså livet och allt som kommer till mig samtidigt som jag har som intention att göra vissa saker just denna dag, sen om det blir gjort morgon, förmiddag eller kväll det lämnar jag fritt till universum att bestämma.

Att sätta intentioner istället för en att göra lista gör så att vi tillåter oss att leva och vara närvarande i nuet och mycket mer öppensinnad och mottaglig för nya möjligheter. Det sätter heller ingen press på oss för att det är som att säga att jag har för avsikt att göra klart min upphandling idag och sedan lämnar vi över det till universum för att bestämma och hjälpa oss att nå den intentionen.

Så mitt absolut bästa tips är att:

“Sätt dina intentioner med dagen på morgonen och gör det med glädje, tillåt dig sedan att följa vinden och ha en härlig dag!”

 

Med Varma Hälsningar,Vad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This