Heeej,

tjoho jag har lite härliga nyheter och förändringar som jag står inför nu och tänkte dela med mig av denna resa. Jag har bestämt mig för att flytta. Jag och min dotters pappa bor ganska långt ifrån varandra så jag har haft vårdnaden måndagar-fredagar och han helger, det har funkat bra men nu börjar hon snart bli 4 år och jag har omvärderat och känner nu att det är viktigt att båda hennes föräldrar finns nära och är delaktiga i vardagen.

Vi har haft en diskussion om hur vi ska lösa det och då han inte vill/kan flytta så bestämde jag mig för att jag flyttar ut till hans område, vilket är 5 mil utanför stockholm. Först var det lite skrämmande jag menar jag har inga kontakter eller vänner där, inget boende, inget jobb så behöver hitta allt nytt. Jag behöver även stänga min praktik/studio här i stockholm och flytta från vårt boende.

Då jag har fattat beslutet för att jag verkligen tror att det är det bästa för både mig och Caroline så faller allt bara på plats.

Jag har hittat ett fantastiskt vackert radhus med inflytt inom en månad och ska dit på visning imorgon så jag håller verkligen tummarna för att det ska bli vårt. Det bästa är att det har ett extra rum så jag kan ha min verksamhet där =) Lite nya flyers och någon dag i området så ska jag nog hitta lite nya kunder =) Idag ringde jag GANT butiken och vips så fick jag ett extra jobb på GANT i Norrtälje.

Jag åkte runt till förskolorna i området och pratade med dem och har lyckats lösa så att Caroline får en plats på dagis direkt när vi flyttat in.

När man väl fattar beslut från glädje så står hela universum till ditt förfogande så om du precis som jag står inför stora förändringar lita på att universum hjälper dig och öppnar alla dörrar för dig,

Hoppas det här inspirerar dig till att våga kasta dig ut och bara köra på det som känns rätt

Ha en härlig dag,

Josefine GaudeVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This