Visdomskoden!

Jag har precis läst en helt underbar bok av Suzanne Divinsky! Jag har sällan tid att läsa böcker men under vintern har jag ändå hunnit med lite läsande. Då blir jag också så himla glad att jag valde en bok som jag verkligen tycker om.

Visdomskoden är skriven i spännaningsromanform och den handlar om ”människans dolda historia, maktelitens agenda, uråldrig visdom, mystiska gamla sällskap, synkroniciteter, helig geometri, magiska kraftplatser och alkemi”.

Att få läsa en spännande roman som även skriver om vår uråldriga historia känns så häftigt! Det är många hundöron vikta i min bok där den uråldriga visdomen kommer fram på ett spännande sätt.

Vi får följa huvudpersonerna i boken genom resor på spännande platser och jag älskar Sharon Westlings tvillingpersonlighet när vi får följa hennes tankevärld. När hon möter kärleken, passionen, romantiken mitt i allt det spännande så är det verkligen helt magiskt!
Boken är genomgripen av synkronicitet och tecken från Universum på ett sätt som känns helt i sanning med hur livet ser ut. Vi får ständigt tecken från Universum om vi väljer att se dem. I boken följer människorna de tecken som ges dem och det blir en spännande resa genom olika länder, till magiska platser och jag kan bara säga att jag önskar att denna bok kommer bli film!

Hela min själ dras med i denna bok, dess härliga tempo och allt som sker. Boken är skriven på ett sätt som gör att det är lätt att ”se bilder av människorna, platserna och det känns nästan som att jag är där, mitt i boken och upplever allt på plats.

En underbar bok som jag varmt kan rekommendera till er fina läsare!
Nu ska jag resa iväg på lite semester och skrivresa och jag tänker definitivt ta med mig bok nummer två på resan. Visdomskoden är en trilogi och jag ser fram emot att även den tredje boken ska komma ut.
Tack Suzanne Divinsky för för en mycket spännande bok! Vill ni veta mer om böckerna så kan ni läsa mer på www.visdomskoden.se 

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

 

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This