Jag har bloggat tidigare om böckerna i Visdomskoden-triologin som är skrivna av Suzanne Divinsky.
Jag har läst dem de senaste åren och nu har jag faktiskt börjat om igen. Jag älskar Suzannes böcker och jag hoppas av hela mitt hjärta att det kommer fler böcker i serien.

Visdomskoden triologin innehåller allt som gör att jag blir intresserad. Böckerna är fyllda av urgammal visdom, symboler, mystik och magi! Suzanne är dock oerhört kunnig inom området så det är inte bara spännande att läsa utan också oerhört lärorikt!

Bok 1 och 3 är spänningsromaner som utspelar sig i nutid. Med spänning, kärlek, romantik härliga, väldigt levande karaktärer som vi får följa på en hisnande resa genom USA, Frankrike och Sverige bland annat. Vi får följa dessa personer på en magisk resa i gamla kyrkor, tempel och pyramider och det är ett raskt tempo i handlingen och oväntade saker händer hela tiden.
Bok 2 är däremot skriven om den sumeriska skapelseberättelsen. Även den i romanform med väldigt levande karaktärer, men i en annan tid, för länge, längesen.

Jag har läst böckerna under det senaste året och jag har inte mycket tid till att läsa men jag kunde knappt sluta! förr läste jag mycket böcker, men nu gör jag inte det längre. Jag har svårt att hinna med det. Så därför känns det väldigt kul för mig att bli så uppslukad av dessa böcker och att de är så fantastiska! Mystiken, magin, den starka kärleken, gott och ont och striden där emellan. Jag förtjusaslika mycket nu som första gången jag läste böckerna om synkroniciteten, om intelligensen i att få i hop dessa underbara stories! De är mästerverk och min önskan är att det kommer fler och fler och fler.

Nu, som sagt, så skulle jag börja om med böckerna och jag kom på att jag lämnat bok 1 i mitt andra hem, Aten. Men som tur var så fick jag låna ett ex av en god vän. Ettan har varit slut och svår att få tag på, men nu vet jag att den finns till försäljning igen.
Vissa böcker har en förmåga att väcka upp gamla själsliga minnen och få saker och ting att falla på plats. Visdomskoden har verkligen den förmågan och som jag skrev tidigare så lärde jag mig väldigt mycket när jag läste böckerna och då har jag ändå varit mystiker i snart 30 år!

Så vill du ha läsning av rikligt hög kvalité så läs Visdomskoden!

Läs gärna mer på www.visdomskoden.se

Böckerna går att beställa på Adlibris och Bokus.

 

Ljus och kärlek,
Helena-MagdalenaVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This