Ja, vi kom alla till denna jord för att leva lyckliga och att leva livet fullt ut. Universum flödar över av kärlek, gemenskap, magi och mirakel och är tillgängligt för oss alla.

Vi kan alla vara magnifika medskapare till vår egen framtid. Om vi ger oss själva möjligheten att förstå hur den Gudomliga matrisen, det magnifika elektromagnetiska fält som omger oss, fungerar.
Allt är skapat av en kraft så mycket större än vad vi någonsin kan föreställa oss. Vi kan alla be och få! Vi kan alla kommunicera med denna magnifika alla kraft genom att föreställa oss hur vi vill att våra liv ska se ut. Lagen om attraktion skapar synkronicitet och vi attraherar det vi längtar efter!

Det är till för alla, precis som solen lyser över alla!
Ge mer vi ger desto mer får vi, ju mer kärlek vi ger, desto mer kärlek får vi, ju mer generösa vi är desto mer attraherar vi av Universums underbara överflöd!

Attraktionslagen gör att vi attraherar det vi sänder ut, det som finns på samma frekvens som oss själva, oavsett om det är bra eller dåligt! Det beror på vad du har ditt fokus på.

Om våra liv inte ser ut som vi önskar just nu så kan vi använda oss av kontrast och lägga fokus på hur vi vill att det ska se ut i stället.
Tänk som att vi, när vi föreställer oss det vi önskar, sänder ut som ett hologram till Universum och det börjar skapas för oss genom synkronicitet.

Ju mer vi har fokus på jag vill, jag avser, jag längtar efter, jag drömmer om desto bättre för då har vi siktet inställt på hur vi vill att det ska bli! När vi har fokus på allt vi inte vill ha så är det det vi attraherar mer av. Så vi får välja klokt och vist.

Varje dag är en sällsam gåva och ger oss en ny möjlighet att lägga fokus på det vi önskar, tänka tankar som får oss att må bättre och bättre.

Tanken och känslan kraft är enorm! Tänk på Placebo-effekten det vi tror det skapar vi.

Attraktionslagen är för alla, på alla sätt, precis som solen lyser över oss alla!

Så ägna dina tankar åt allt fantastiskt som finns i ditt liv och allt som är på väg. Om du är i en period nu som är tung och tuff så sänder jag dig all kärlek och använd då kontrast till att lägga fokus på HUR du vill att ditt liv ska se ut. För om vi bara bekräftar ständigt hur det är så återskapar vi ständigt. Som att trycka på knappen i hissen till den våning vi redan befinner oss på. Vi kommer ingenstans!

Jag önskar er alla underbara dagar!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

Besök gärna min nya hemsida:

www.helena-magdalena.se



Vad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This