I kväll har jag suttit och funderat på det här med att leva och vara andlig och medial. Jag är så lyckligt lottad då jag verkligen omger mig med likasinnade vänner, kvinnor och män. Jag ler och tänker på hur vi ofta blandar allt i en salig blandning i våra samtal. Med den allra största naturlighet.
När vi möter någon vi känner igen så frågar vi: – Har vi träffats förut? Svaret kanske kommer lite tveksamt: – Jag är inte säker på det. Ok, konstaterar vi då är det inte i detta liv, då är det i något av alla våra andra liv.

Jag ska möta upp en vän på fika och vännen dyker upp med ett stort leende och säger: – Jag mötte fyra olika bilar på vägen med 444, 111, 666 och 777!! Wow – det var mycket bekräftelse från änglarna, då är du absolut på rätt väg.
Vi beställer fika och pratar om att nattsömnen blivit störd på grund av fullmånen, vi pratar om vad vi vill släppa taget om och att det är dags att önska nytt vid nymånen. Vi skrattar och pratar på om livet. Plötsligt säger vännen: – Det står någon vid din sida, en äldre kvinna som böjer sig ner. Vi förstår att vi har fikagäster även från andevärlden. – Åh, säger jag, vem är det och vad vill hon? Vännen berättar hur kvinnan ser ut och jag säger glatt: – Åh så fint det är min gamlamormor som är på besök. Vi gläds åt mötet och jag tar emot hälsningar från min gamlamormor. Som den mest naturliga sak i världen.

Vi fortsätter att fika och pratar om personliga tränaren som löser upp min vads smärta och gurun som bekräftat att Aten är mitt dharma. Däremellan pratar vi på om livet, företagen och om våra senaste samtal med våra medium. Jodå, även vi som är mediala pratar med medium.

Vi pratar om nya energier i de högre frekvenserna, om kristallbarn, om smink, om våra barn, allt i en salig röra. Vi blandar allt det vardagliga med det andliga.

Vi pratar om livets mening och vart den nya handväskan är köpt. Vi pratar om resplaner och Venus i Vågen. Allt rörs runt och ventileras och jag bara älskar att vara med likasinnade. Mina underbara vänner som förstår precis vad jag menar när jag säger att jag fått en leverans. Alla vet att jag inte menar en leverans med DHL utan att attraktionslagen har levererat med hjälp av synkronicitetskraften något av det jag visualiserat.

När vi pratar om att ”dom där uppe” säger så vet vi helt klart att det inte är grannarna på övervåningen utan att vi tagit emot budskap från Universum.

-Just det säger vännen, du hade en ny guide va? Vad heter han nu igen? – Åh du menar Melkizidek? Ja han har varit med ett tag, han har så häftig energi! Jag ler när jag tänker på vad de vid bordet intill tänker när du hör våra samtal. Underbara andliga, mediala samtal på ett helt vanligt café…
Nu är det dags att sova och jag hoppas ni ska sova gott alla vackra själar.

 

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This