Vi lever i ett magnifikt, underbart Universum som är fyllt av frekvenser och energier. Det som finns på samma frekvens som vi själva är det vi attraherar. Det är så lagen om attraktion fungerar.
Men, det är lätt att vi glömmer det och att vi tänker samma tankar och känner samma känslor som vi alltid har gjort. Då återskapar vi vårt liv, gång på gång. Det är när vi börjar tänka och känna på ett annat sätt som saker och ting förändras.
Vi lever i en tid då vi är väldigt upptagna med det dagliga livet, vi stressar och kämpar och får livet att flyta på.
Men om vi stannar upp en liten stund och riktar vår energi mot våra drömmar, våra visioner, det vi längtar efter och är tacksamma för så ändras vår frekvens.
Vi är magnifika medskapare till vår framtid. Genom att vi riktar fokus på hur vi vill att det ska vara, så vi vill ha det, det vi eftersträvar och längtar efter så kommer det, genast, börja skapas för oss!
Det är de Universella lagarna om attraktion och manifestation som gör att vi attraherar och skapar det vi lägger vårt fokus på.
Men vi människor har en tendens att lägga vårt fokus på det vi inte vill ha, det vi oroar oss för. Det är så onödig energi, för 80 % av det vi oroar oss för kommer inte hända. Om vi istället riktar vårt fokus och vår energi på hur vi vill att det ska bli så skapar vi hela tiden något som är bättre för oss.
Vi som har hittat vårt livssyfte eftersträvar alltid att komma dit, oavsett vad det handlar om.
Har du några drömmar? Har du en vision om hur du vill att ditt liv ska bli, när det är som mest fulländat? Rikta ditt fokus på det! Ge dina drömmar vingar och din vision ord! Då är du i skaparläge.
Vi kan alla förändra våra liv och leva vårt eget högsta, bästa. Det är vår rätt och vår mening med livet. Om du inte riktigt har hittat ditt livssyfte, så öppna dina ögon och se dig omkring, fundera på hur ditt liv skulle kunna se ut. Ju mer vi har fokus på att utvecklas och skapa ett liv som blir bättre och bättre, desto mer händer det.
Om vi tror att vi kan så kan vi, om vi tror att vi inte kan så får vi också rätt!
Om du känner dig lite osäker på attraktionslagen så läs gärna mina böcker, de finns att köpa på Nära shop – https://www.dintidning.se/narashop
Eller läs gärna Esther Hicks böcker.

eller gå mina e-kurser Tankens Kraft del 1 & 2 https://app.coursio.com/store/helena-magdalena

Vi kom hit för att leva våra drömmar, tro inget annat, vi har förmågan att skapa det allra högsta, bästa och att leva våra liv i frihet, glädje och kärlek!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena
www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This