Vems själ speglar du dig i nu?

Varje människa speglar oss på olika sätt, vi kan se vår egen skönhet och magi, vi kan även få se våra värsta sidor. Varje människa är som en spegel och ibland möter vi en själ som speglar det vi själva är, bara rent och klart. Det är ett magiskt möte som ger en känsla av att ha kommit hem. Varje människa vi möter är en spegelbild och det är våra olika känslor som aktiveras i dessa speglingar.
Vi kan förlora oss totalt i ett par ögon som visar djupet av en själ som vi så väl känner igen. Vi är inte rädda för vår egen litenhet, vi är rädda för vår egen storhet. Vi är rädda för att vara de fantastiska människor vi egentligen är. Så vår reaktion kan bli att vi vill fly ifrån dessa möten. De blir för starka, för djupa och påverkar oss till att se vårt högsta bästa. Då kan vi lätt klä in oss i en massa försvar och gå en annan väg.

Vi har själsfränder omkring oss, själar som vi levt med liv efter liv. När dessa kommer in i våra liv påverkas vi, alltid. Dessa själsfränder omger oss och de kommer och går i våra liv. Vi glömmer dom aldrig även om vi inte väljer att fortsätta vår resa med dom då vi möts.
Våra själsfränder kan komma in i våra liv för att lära oss läxor, utmana oss, starta förändringar i djupet. De kan även komma in i våra liv som balsam för själen och bara passa in direkt.

Under våren, när Venus rörde sig retrograd i Väduren, blev vi alla på olika sätt medvetna om vårt högre jag, vår egen inre sanning. Det innebar att vi plötsligt såg oss själva och andra i nytt ljus. Under denna tid var det mycket karma som var klart, vi hade lärt oss läxorna och det var dags att gå vidare. Många släppte taget om karmiska relationer, de var klara och skulle avslutas.

Nu befinner vi oss i en tid då fler och fler från våra själsfamiljer kommer in i våra liv. Det skapas nya relationer på en högre energinivå. Vissa relationer har överlevt denna transformation och dessa relationer kan du förändras så de blir nya, rena och mer äkta.
Nu är det en oerhört spännande tid att möta människor då vi är många ur våra själsfamiljer som möts igen. Antingen genom att vi återupptar eller förstärker kontakten med människor vi haft i våra liv. Eller genom att det kommer in nya människor som vi ännu inte träffat i detta jordeliv.
Det är nu, i de äkta möten som sker, som vi kan ställa oss frågan, vem speglar mig på det mest sanna sättet? Vem utmanar mig i vårt möte så jag kan växa som människa? Vem vill jag vara och vem lyfter fram dessa känslor och egenskaper?

Vi själar lever liv efter liv och vi möts och skiljs åt i olika inkarnationer. Nu är vi många som ska mötas igen. Vems ögon vill du titta in i och möta djupet av din själ, dina allra djupaste känslor?

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

 

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This