Vem vandrar på din stig?

I mitt liv har jag sett det som att vi vandrar ensamma på livets stig. Det är vårat liv, vi föds, vi lever och till slut dör vi. Under resans gång har vi möjlighet att ha människor som vandrar med oss på livets stig. Andra själar som är här på jorden för att leva sina liv, vandra på sin stig. Ibland korsas våra vägar och vi kanske vandrar stigen tillsammans under en lång eller kort period. Vi kan aldrig veta hur lång denna gemensamma vandring blir och det bästa vi kan göra är att njuta av den tid som är. Om vi har barn så kan det hända att de vandrar med oss under lång tid, men det är val vi har att göra, det finns inget tvingande i det. Våra barn har vi bara till låns.

Vissa själar kommer in på vår stig gång på gång. Vi möts, vi skiljs åt och vi möts igen.

Dessa själar bidrar till våra liv på olika sätt och vi till deras. Det kan vara tuffa läxor eller mjuka belöningar, vissa kan vara som rivjärn som river sönder en del av oss, medans vissa kan vara som balsam för själen, som läker och helar.
Vissa av dessa själar känns så mycket mer än andra. Inför dessa själsmöten kan vi känna på oss under lång tid innan att vi är på väg att mötas. Det är som att våra själar möts en tid innan vi faktiskt möts i vår fysiska verklighet. Om vi är lyhörda kan vi känna detta. Vi vet att någon är på väg in i våra liv och vi kan fånga upp en hel del information redan innan vi möts.
Det är som en rastlös känsla som att vi vet att någon är på väg. Vi kan känna en närhet som nästan är påtaglig.
När dessa själar kommer in så sker starka möten, så starka så att vi aldrig någonsin glömmer. Dessa möten kallar jag för själskärlekar. De kan vara själsfränder eller tvillingsjälar. Själsfränder är oftast belöningarna, de som kommer in i våra liv för att vi ska hjälpas åt att hela varandra. Dessa relationer är, oftast, enkla. Det måste inte alltid vara så, de kan även vara utmanande men på ett sätt vi oftast hanterar på ett bra sätt.
Gällande tvillingsjälar är det andra möten som ofta är så skrämmande så någon av oss flyr. Vid nästa möte kan den andra fly, så kan vi hålla på i år efter år. Vi möts och vi skiljs i olika perioder, men vi har alltid en stark dragning till varandra.
De jag kallar för själskärlekar kan vara någon av dessa båda. Men våra själskärlekar glömmer vi aldrig. Vi kan skiljas åt och vi kan träffa någon ny som går på vår stig, men vi glömmer aldrig! Kanske en gång så står vi där öga mot öga med varandra igen och bara vet att vi hör hemma i varandra. Våra själar fylls av kärlek och vi kan nästan gå helt upp i varandra.
I den tid vi står i just nu så kommer många av dessa starka möten ske. Många känner redan nu av närvaro av någon som är på väg in i våra liv. Som att vi inte längre är ensamma utan som att det är någon annan med oss som kommer och går. Vi kan ana dessa energier i många månader innan vi möts. Vi integreras på ett själsligt plan först, det är som att en del av våra själar redan möts. Vissa kan uppleva detta starkast på natten, då många av oss gör det som kallas astralresor. Universum kan också synkronicera våra vägar på olika sätt, som att vi bor på samma gata, kör samma väg till arbetet eller liknande. Vilket innebär att våra energier rör sig i samma elektromagnetiska fält.

Kanske känner du, just nu, att någon är där ute och kallar på dig? Kanske är det någon som snart ska vandra med dig på din stig? Då är det så, då väntar ni in ett psykiskt möte snart, var så säkra. Det kan vara med en ny människa eller med någon som tidigare vandrat på din stig.

Livet är en magisk resa och mirakel sker varje dag!

I have loved you for a thousand years, I love you for a thousand more…

 

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

 

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This