Upplever du magin i vardagen?
Ser du de små tecknen som ständigt visas för oss? Lyssnar du “uppåt” på Universum, på din andliga ledare och dina guider? De är ständigt där och guidar dig på livets väg, när du lever ditt heliga kontrakt här på jorden.
Allt vi behöver göra är att tona in och vara öppna för en kommunikation Själv så ber jag varje kväll, då talar jag till – jag mediterar och tonar in och gör mig mottaglig då lyssnar jag. Om vi upprättar och håller denna kontakt så kan vi verkligen bli guidade på ett väldigt fint sätt.

Du kan göra så här:
Varje kväll innan du somnar, det sista du gör, så be till vad du än väljer att kalla det; Gud, Jesus, Universum, stjärnorna eller vad du nu väljer att be till. Tacka för allt som är du och allt som är fint och vackert i ditt liv, för ditt liv och för allt du är tacksam för. Du kan be om guidning och vägledning i det stora hela eller mer detaljerat. Be dom visa dig vägen. Försök göra detta till en vana, det behöver inte ta många minuter, en liten stund i bön och stillhet. Du kan kommunicera om det som rör dig just nu, om funderingar du har och be om hjälp med det som är viktigt för dig.
Du kan även be för dina nära och kära och be att allt blir deras högsta bästa.

Vi lever i den fria viljans värld, så när vi ber om guidning och vägledning så öppnar vi upp för möjligheten att bli guidade och vägledda.
Om du mediterar så är det en underbar stund att lyssna in svaren, via din egen intuition eller via bilder eller meningar som formas för dig.
Om du inte mediterar så försök skapa tillfällen i ditt dagliga liv då du tonar in och gör dig mottaglig, kanske när du är ute och promenerar, stryker tvätt eller kör bil, eller något annat tillfälle som du hinner med dig själv lite.
Se även de tecken och den synkronicitet som ständigt sker, du vet, den där känslan av att något magiskt och något som har en större mening sker, då man får en känsla av att det är av större mening. Den där känslan av att vi bara vet! När vi verkligen kan se vår livsväv och hur magiskt den vävs, bit för bit. Det är vardagsmagi! Ju mer vi ser tecknen och synkroniciteten från Universum desto mer förstår vi livets och Universums magi!

(Bilden har jag tagit på min favoritstrand i Aten, Grekland, där jag håller kurser tillsammans med min vän Sofia. Det var samma dag jag fått veta att Louise L Hay gått över till andra sidan och det kändes som en ängel som visade sig på himlen den dagen…

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena
www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This