Genom att vi lär oss att tona in och lyssna på vår intuition och vårt högre medvetande så kan vi alla lyssna till den kloka, vackra vägledning vi får. Det är som att vi har tillgång till alla svar om vi kan sakta ner så själen kommer i kapp.
Du är en underbar, själslig varelse och du bär på ljuset inom dig, din egen visdom och du kan vara din egen guru, din egen högsta mästare.
Vi människor har alltid tillbett Gudar, Gudinnor, Änglar och Profeter och det är fint det ska vi absolut göra. Vi behöver tro på något större än oss själva, det är livskraft i det. Vi kan lära oss att leva i samklang med de Universella lagarna och självförverkliga oss på bästa sätt, att vara stjärnorna i våra egna liv.

Vi kan lära oss att bättre bli klara över vad som talar till oss logiskt och vad som är intuition. Din intuition är alltid sann, lyssna alltid på den. Följ de mästare du önskar, följ din andliga väg, men låt makten och kraften finnas inom dig.
Var din egen guru, lita till din egen visdom. Vi kan gärna gå till ett medium och få bekräftelse på det vi känner intuitivt, gå på känslan, din känsla är sann! Lär dig analysera dina känslor, ibland kan våra rädslor göra att vi ställer oss i vägen för vår egen framgång, då är det väldigt värdefullt att låta någon annan guida oss. Men du besitter ändå dina egna svar, genom att känsla av sanning talar till dig.
Lär dig tekniker för meditation så du kan tona in och ha en kommunikation med Universum, änglar, mästare eller vad du nu väljer. Skapa en tydlig kommunikation och följ svaren. Vi kan alla göra det. Det är för mig som att leva i himmelriket på jorden, vi behöver inte gå till någon speciell som ska vara allsmäktig att ha en sepciell tillgång till himmelriket. Det har vi alla, om vi bara tror, på en kraft större än oss själva. Kalla det vad du vill, det är inte viktigt, det finns inga rätt eller fel. Det är din känsla som är din sanning.

Sätter vi för stor tillit till andra som är Gurus, så kan vi känna oss väldigt vilsna om deras gloria faller och de visar sig vara allt annat än upplysta. Då kan vi känna oss besvikna och lurade, men om vi äger vår egen förmåga att tona in och hålla en vacker, viskande kommunikation med vår egen andliga ledare så är vi aldrig vilsna, då finns det alltid mer vägledning att be om.
Vi människor är själar och en del av vår själ är kvar i vårt vackra, oändliga Universum, den delen av vår själ är vårt högre medvetande som bär eoner av visdom, lita till din intuition och var din egen Guru!
Vill du stärka kontakten med din andliga ledare, dina guider och om änglarna så finns det olika medial utveckling där du kan få guidning på din resa av en spirituell lärare, det kan kännas tryggt och fint.

Så vackra själ, var din egen Guru!

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This