Som många av er kanske vet så har jag fått den stora äran att svara på läsarfrågor i Tidningen Nära.  Jag har fått möjligheten att ha en astrologisida med frågor från er läsare.

Astrologi är väldigt spännande och ett väldigt stort ämne. Samtidigt så kan planeternas positioner berätta mycket om hur det ser ut för oss ii våra liv.

Genom att titta på en persons horoskop så är det som att se denna persons egenskaper, läxor, belöningar, livsuppgift, livsöde och det är alltid lika spännande. Vårt födelsehoroskop lever vi med i hela livet, men vi lär oss våra läxor och utvecklar våra förmågor så vi lär oss att leva med vårt horoskop.
När vi är runt 40-års åldern så har vi det vi kallar för ”karmic-release” när Saturnus återvänder till sin egen plats i vårt horoskop. Saturnus är vår karmaplanet och han är känd som den stränga fadern. När han är aktiv i våra horoskop så har vi mycket lärdomar att göra. Så det brukar vara runt den åldern som vi ofta har lärt oss de största läxorna.

Det vi astrologer också gör är att titta på transiter, dvs de rörelser som planeterna ständigt gör över himlen. Vi ser då hur de aktiverar olika delar av vårt personliga horoskop. Det är så vi arbetar med framtidshoroskop.
Zodiaken är indelad i 12 olika hus, där varje hus står för ett livsområde och genom att betrakta planeternas positioner och dess transiter (rörelser) genom våra horoskop kan vi få god vägledning framåt i livet.

Ni är varmt välkomna att berika astrologisidan med era frågeställningar. Uppge då gärna namn, födelsedag, klockslag och plats du föddes på så kan jag göra en korrekt tolkning. Du mailar direkt till mig på denna adress: Helena-Magdalena@tidningennara.se

(Om du inte vet vilket klockslag du är född kan du ringa det sjukhus du föddes på, om det sjukhuset inte längre finns kvar så kan du ringa till Länsarkivet i ditt län för att få dina födelseuppgifter.

I varje nummer skriver jag även hur planeterna rör sig över himlen under perioden, jag skriver om de största händelserna, fullmåne och nymåne och annat intressant.

Varmt välkomna med era frågor.

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

 

 Vad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This