Jag arbetar medialt varje dag, i stort sett sju dagar i veckan. Jag får ofta frågan om jag mediterar regelbundet för att hålla mig i kontakt med Universum. Då jag lever ett väldigt aktivt liv så har jag fått hitta rutiner för att kunna vara i kontakt och att lyssna till mig själv och min intuition. Jag är mycket på resande fot, oftast på väg någonstans och jag lever ett mycket aktivt liv. Då är det väldigt viktigt att hela tiden fokusera på att ”hemma är inom mig själv” och att skapa förutsättningar för kommunikation med Universum (som jag väljer att kalla det jag tror på)
Jag tänker att jag kan dela med mig av hur jag gör för att leva mitt liv i samklang med Universum.
Jag har olika ritualer eller vanor, men denna är den jag upplever är mest kraftfull.
Varje kväll innan jag ska somna, dom sista minuterna av dagen, så knäpper jag mina händer och ber till Universum. Ibland riktar jag bönen till Gud, Jesus, Maria Magdalena eller någon av våra ärkeänglar. I bön talar vi till – i meditation lyssnar vi till. Jag ber och tackar för dagen, för allt jag har att vara tacksam för. Jag ber om guidning och vägledning på min resa genom livet. Om det är något speciellt som jag funderar på så lägger jag mer fokus på det. I hela mitt liv har jag kommunicerat med Universum och jag får ständigt guidning för att veta mitt nästa steg. Jag ber en stund och jag ber alltid om att svaren ska komma till mig på ett klart och tydligt sätt. Genom det jag kallar tecken från Universum. Det sätt som sker är alltid att Universum visar mig en underbar synkronicitet i livet. Att jag möter en speciell människa vid en speciell tidpunkt, att en bok kommer i min väg, att jag får en förfrågan om ett uppdrag eller vad det nu kan tänkas vara.

Jag har lärt mig att ta emot budskap och jag följer dom alltid! Jag lyder blint skulle jag kunna säga, för det som kommer till mig det gör jag. Som för några år sedan när jag fick till mig att jag skulle spela in en skiva om attraktionslagen, jag gjorde det och det förändrade mitt liv.
Häromåret fick en av mina vänner se en mansperson klädd i ljusblått som plötsligt stod bredvid mig på en av mina kurser, han kallade sig Allessio, the man of God, han sa: – Vi är så tacksamma att du kommer till Aten. Den dagen åkte jag direkt hem och bokade biljett till Aten – det kom att förändra mitt liv. Ja, exemplen är många och jag är oerhört tacksam för allt som kommer i min väg.

Ta gärna till dig denna vana och följ det som kommer till dig. Så kommer du verkligen få uppleva att livet är en spännande resa!

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This