Detta har jag skrivit om många gånger förut här på min Nära-blogg. Jag älskar att se synkroniciteten och se hur Universum ständigt talar till oss. Men det är upp till oss att vara i kontakt med vårt eget högre medvetna, vår inre källa av allt skapande och att vara i kontakt med Universum.
Det jag kallar för Universum kan kallas för många olika saker, kärt barn har många namn. Universum för mig är källan till allt skapande och en del av den källan bär vi alla med oss inom oss själva, med vår själ som lever liv efter liv.

När vi ber talar vi till Universum och när vi mediterar lyssnar vi till, har jag läst någonstans. Det ligger mycket i det. Tänk på orden, i meditation lyssnar vi till. Tar du dig tid att lyssna, sätter du dig i tillståndet att vara mottaglig? Jag gör det ofta, varje dag. När jag låter mina tankar vandra fritt, när jag inte utsätter mig för omvärldens brus utan får stunder för mig själv, i reflektion. Då gör jag mig mottaglig och då lyssnar jag.
Universum viskar sina tecken, som pusselbitar och det är upp till oss att se dom och tolka dom. Framförallt lära sig att förstå hur Universum talar till oss.
Vi kan se olika saker, siffror, färger, olika bitar som faller på plats för oss. Det viktigaste är inte vad det betyder enligt någon annan. Det viktiga är vad det betyder för dig!

Meditera, reflektera, titta, lyssna och känn på det som finns runt omkring dig. Det är så lätt att bruset i vardagen tar över vår kommunikation. låt dig ledas rätt och guidas på ett Gudomligt sätt genom livet.

Ni som följt mig ett tag vet att Universum visar mig 777 för att bekräfta synkronicitet och att jag är på rätt väg och att jag ska lyssna! Det är känslan jag får när jag ser 777 som säger mig det, för mig är det som en vägvisning. Men för någon annan kanske det inte betyder något alls, för den personen kan ha något annat som påkallar dess uppmärksamhet.

Jag har nyligen varit på en underbar resa i Florida och Västindien för att bland annat lyssna till Abraham – Hicks. Vi hann bara landa i Miami så såg jag Yellow Cabs – med telefonumret 777-7777 – sju sjuor! Det gick rysningar i min kropp varje gång jag såg dessa bilar. Dessutom såg jag en bilsort som jag aldrig sett innan. Bil efter bil kom förbi och de var döpta efter ett ord som jag hört inom mig under flera år: Infiniti. Jo bilen heter Infiniti och det vackra ord som jag hört inom mig under de senaste åren är Infinity. Men jag förstod ännu inte.

Efter seminariumen med Abraham – Hicks så kommunicerade jag som vanligt med Universum, vilket jag gör varje kväll innan jag ska sova. För första gången kontaktade jag Abraham och det var en mäktig känsla när jag fick svar. Det fick mig att ställa frågan uppåt för första gången vad den energi, intelligens som jag kanaliserat under många, många år kallas. Svaret kom direkt – Infinity – the intelligence of Infinity! Så enkelt att få svar om jag ställer frågan på rätt sätt. Jag vet att jag arbetar med olika energier vid olika tillfällen och det är olika vilka som kommer igenom och svarar. Det kan vara olika uppstigna mästare, det kan vara andevärlden. Men vid varje tillfälle jag arbetar, med varje kund, vid varje kurs och vid varje tillfälle så ”kommer svaren hela tiden uppifrån”, jag har aldrig brytt mig så mycket om från var. Infinity – the intelligence of Infinity. Så vackert och jag kände mig nästan lite dum när jag hört detta ord inom mig i så många år och ändå inte förstått.

Dagen efter var vår sista dag och vi slängde oss i en taxi för att åka till flygplatsen i Miami. Jag satt i bilen tillsammans med min vän Anneli. Jag berättade för henne om kommunikationen jag haft uppåt kvällen innan. Då ser jag, direkt, flera bilar med INFINITI märket och dessutom passerar vi ett hus med 777 stort mitt på huset. Som en direkt och total bekräftelse.

Jag är så tacksam för den kontakt jag har när jag kanaliserar och hur de ständigt försöker kommunicera med mig. Framförallt på nätterna när jag ska sova, då är det som att det knackar på huvudet och så får jag mycket budskap via kanaliserad skrift. Det går så fort så händerna hinner knappt med. Så guidas jag framåt i livet och har gjort i många, många år.
Detta kan vi alla göra, genom bön talar vi till och genom meditation lyssnar vi till. Om vi tar oss den tiden och gör oss mottagliga så kommer vi få så mycket värdefull information.

INFINITY – 777 – så fina budskap!

 

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

 

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This