Genom att vi blir mer och med medvetna om hur våra tankar och känslor är energi och att denna energi bidrar till att skapa vår framtid på olika sätt så kan vi också använda oss av tankens kraft på ett mer effektivt  sätt!
Här följer några mentala lagar för att höja vårt medvetande och för att påminna oss om vad som sker med det vi tänker på.

Tankar är ting, det du tänker på skapar du!

Dina tankemönster skapar din verklighet. Det du fokuserar på ökar, så om du fokuserar på allt du uppskattar, önskar och drömmer om så ökar det. Om du fokuserar på din oro och dina rädslor så ökar det du har att oroa dig för och är rädd för. Var klar i ditt sinne!

Det är du som bestämmer vad du ska tänka på.

Tanken är orsaken, det som sker kommer från vad du tänker.

Lika söker lika, dra till dig det du vill skapa, det som finns på din frekvens.

Tro inte på allt du tänker, ifrågasätt om det är dina tankar eller någon annans.

Tro inte på allt du känner, känslor kommer och går och våra tankar klär våra känslor i ord. Känn och ta emot dina känslor och bekräfta dom och var medveten om att du kan förändra dina känslor med hjälp av tankens kraft!

Du kan bara förändra dina tankar genom att plantera in nya tankar, tankar tänkta tillräckligt många gånger blir en tro.

Lika attraherar lika, det du bestämmer dig för att tänka kommer din hjärna fortsätta söka. Fokuserar du på det du uppskattar kommer din hjärna fortsätta söka efter mer och mer som du uppskattar.

Du tänker ständigt, därför skapar du ständigt. Vad vill du skapa? Tänk på det!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This