Jag vill ur djupet av mitt hjärta tacka er alla för detta underbara år 2018! Tack alla bloggläsare som följer min blogg på Tidningen Nära och stort tack till alla på Tidningen Nära för ännu ett underbart år av samarbete!
Tack alla ni som kom på vår andliga kryssning i oktober och tack för all uppvaktning på min 50-årsdag ombord på Näras andliga kryssning. Så firad har jag aldrig blivit i hela mitt liv!
Stort tack till er som varit med mig och Sofia i Grekland, i öde mysterieskolor, i tempel, i myllret i Plaka och på stränderna. Tack min älskade vän Sofia för att du är du.

Tack till er alla som varit på alla mina kurser och föreläsningar under året. Stort tack till alla mina kunder, för alla våra förtroliga samtal om livet!

Utan er hade mitt arbete inte varit till någon nytta alls. Jag är en andlig sökare och ofta en pionjär som har varit långt före min tid många gånger. Nu när jag fyllt 50 så kan jag blicka tillbaks på ett helt liv av sökande efter Universums mysterier, planeternas energier, svaren på varför vi kan se in i framtiden, vad intuition är och vad matrix är. Jag har sökt och sökt och till slut började jag finna vissa svar, i ödsliga mysterieskolan i Eleusis, i ruinerna av Delphi, i kända verk och i Universums underbara synkronicitet började jag se mönster och fick insikter.
Detta år har varit ett år med många resor; jag började med att åka till Florida och på kryssning i Västindien med Esther Hicks, det var magiskt! Därefter var det åter en underbar resa i Grekland, till Korint och berget som fångade min energi och uppmärksamhet. Nästa år reser vi tillbaks till Korint och tempelstaden på den första kursen i Aten i september. Därefter var jag i London och hade affärsmöte och mannen vi mötte visade sig vara väldigt andligt intresserad och dessutom astrolog från Italien. Det var häftigt.
På väg till Grekland för nästa resa hamnade jag i Paris och fick en helt fantastisk sightseeing mitt i natten i Paris. Därefter var det Grekland igen, öarna, templen, meditationerna på stranden men fina människor.
Även i september fick jag komma tillbaks till mitt andra hem, Aten, denna gång med ett stort gäng av underbara människor som jag och Sofia fick lära känna och vi var åter igen i Delfi och mötte mannen i butiken som väntat på oss året innan.

Sen var det dags att resa hem och gifta mig med mannen jag älskar! Min tvillingsjäl, min bästa vän och mitt allt.

Sen var det Näras andliga kryssning som var lika underbar som alltid. Helgen efter det fick jag resa till Rom. Så många vackra kyrkor jag besökte där, bland annat Maria Magdalenas basilika. När jag frågade om Maria Magdalena i Vatikanen så var det: -No, no från mannen i butiken. Det fascinerar mig att alla lärjungar blev helgon efter sin död och Maria Magdalena fick vänta till 1900-talet?
Strax därefter fick jag resa till Israel med mina tre, underbara döttrar. Det var en otrolig resa. Jag har inte kunnat smälta allt ännu. Jag har delat några blogginlägg men det när vi reste till Maria Magdalenas center i Magdala skriver jag på ännu. Det var i Israel jag blev vuxen när jag var där som au-pair när jag var 18. Det var tuffa läxor, men det jag minns allra mest var tacksamheten över livet. Den mötte jag åter igen! På allvar, människor i Israel är oerhört tacksamma. Jag minns när jag var där som ung att jag förundrades över det så mycket. Jag kände att hemma i Sverige där vi hade det otroligt bra oroade vi oss. I Israel där terrorn ständigt var närvarande så var man tacksam för varje dag! Det är en av mina livsläxor som jag haft oerhört mycket hjälp av. För ni vet, tacksamhet höjer vår frekvens upp på höga frekvenser och vi attraherar det vi sänder ut. Är vi tacksamma får vi mer att vara tacksamma för!
Nu har jag skrivit i några veckor och tagit det lite lugnare. Jag skriver för er alla, för att försöka få er att minnas vilka ni egentligen är! Ni är gudomliga varelser som är unika var och en på sitt sätt. Minns det, ni är speciella alla och jag är så tacksam för att ni finns i mitt liv och att jag får finnas i ert!

Gott slut!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

 

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This