Den 12/3 2013 var ett stort och magiskt datum för mig! Jag hade blivit tillfrågad av finaste Tidningen Nära att bli bloggare hos dom! Så spännande och nervöst! Med stolthet tackade jag ja till detta fina uppdrag.

Det är 6 ½ år sen nu och jag har skrivit tusentals inlägg till er, våra fina läsare! Jag har fått så otroligt mycket feedback och jag har älskat att dela varje blogginlägg med er.

Jag har lärt mig mycket om att blogga och arbeta via sociala medier denna tid och jag är så oerhört tacksam för all erfarenhet! Att blogga passar mig perfekt för jag har alltid något jag tänker på.
Innan jag skulle börja frågade mina nära och kära mig om jag inte var rädd för att ideérna skulle tryta? Jag hade en känsla av att så länge jag lever så tänker jag, är kreativ och får nya ideér, så inte en gång har jag upplevt att jag inte haft något att skriva om. Tack och lov!

Nu tackar jag för mig gällande mitt bloggande på Tidningen Nära! Mitt samarbete med Tidningen Nära kommer absolut att fortsätta, om inte annat på våra andliga kryssningar och det kommer säkert ske mer spännande event framöver! Det är bara bloggen som avslutas.

Min blogg flyttar nu hem till min nya hemsida www.helena-magdalena.se/blog och du är varmt välkommen att följa mig där! Det går att prenumerera på mitt nyhetsbrev, skriver du upp dig för nyhetsbrevet så får du en Pdf om Attraktionslagen – www.helena-magdalena.se

Jag hoppas vi möts och ses igen bästa bloggläsare och STORT TACK för denna underbara tid!

STORT TACK även till mina härliga kollegor och vänner på Näras redaktion, framförallt Madeleine Walles och Paulina Holkenberg, för att jag fått denna möjlighet! Ni är bäst!

 

Ljus och kärlek,

Helena-MagdalenaVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This