Så många liv vi levt, så många olika tider vi varit levande i. Så mycket vi fåt erfara, så mycket våra själar har lagrat i sina minnen. Vi är många själar som levt många, många liv som lever här på jorden nu. Vi är här för att höja medvetandet och försöka få världen att vakna upp. Att se bortom, att se sanningar, att leva utifrån intuition och inspiration.

Fler och fler väldigt gamla själar har kommit ner för att vara på jorden under denna tid. Vi har säkert mötts i det själsfulla Lemurien, det kreativa Atlantis och det magiska Avalon. Vi hör vårt förflutna viska till oss om vi lyssnar… Kanske vandrade vi tillsammans i Egypten och kunde alla initieringar och symboler? Kanske var vi bland de filosofiska tänkarna i Aten? Kanske var det vi som var lärarna och eleverna i de gamla mysterieskolorna och bar visdomen vidare? Kanske var vi oraklen i Delfi som siade om krig och fred? Kanske var vi i Israel och levde i livet runt Jesus och Maria Magdalena? Kanske var det vi som byggde kyrkor på tempelplatserna eller kanske var vi de som försökte bevara templen? Kanske var vi häxorna som brändes på bål? Kanske var vi indianerna som förde visdomen vidare? Kanske är det vår uråldriga visdom som viskar i träden och kanske kommer vi att kunna minnas mer och mer och göra allt vi kan för att förändra världen som den ser ut nu?

Hör du djuren tala till dig, känner katternas heliga vibrationer då de spinner, kanske hör du delfinerna sjunga sin sång för dig. Kanske blickar du mot stjärnorna och undrar var hemma är? Kanske är det nu alla dina tidigare livs minnen kommer till ytan och du får de förmågor som du haft i många, många liv. Du är så mycket mer än du tror och du är oändlig visdom.

Kanske känner du att livet på jorden nu inte är som det brukade vara och kanske du känner att det inte är så levande längre? Kanske tillhör du oss högkänsliga som utvecklat ditt känslomässiga system i många liv och det gör att det känns främmande att leva på jorden nu när känslor inte längre är en tillgång? Kanske hör du Zeus viska visdom till dig när du går bredvid träden? Eller Neptunus visdom rulla in med vågorna i havet? Vi behöver inte längre några mysterieskolor för att initieras, det är själva livet som är initieringen och transformation sker ständigt. Ju mer du söker efter svaren desto mer ska du finna. Kanske din själs oändliga visdom kallar på dig och ger dig en känsla av att det måste finnas något mer? Det gör ont att vakna upp och fler och fler vaknar upp till känslan av att vilja skapa förändring, att leva i hjärtat, att leva i djupet, att leva sin sanning. Vi är många och vi blir många, många fler snabbt nu. Vi som känner oss likasinnade, vi som söker något mer, vi som söker något djupare. Jorden är i ett stort uppvaknade och vi behöver alla hjälpas åt att höja frekvensen och det gör vi var och en på vårt eget sätt. Jag sänder all kärlek till alla oss som vågar leva i hjärtat, som vågar leva obedövade i en värld som är allt annat än levande.

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

 

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This