Som en stilla viskning, som en vacker tavla eller som ord som skrivs genom våra händer, så subtil kan vår andliga guidning vara. När våra guider och vår andliga ledare guidar oss och visar oss vägen. Som en sång vi hör gång på gång inom oss, med vackra budskap till oss. 
Vår själ är mer långsam och vi behöver sakta ner och låta själen komma i kapp och i stillheten uppfattar vi den underbara guidning som alltid finns där för oss. Som legenden säger “Zeus röst viskar bland träden, stilla dig och lyssna”. 
Zeus betyder Guru och som jag skrev häromdagen – var din egen Guru. Hitta din inre röst och guidning så har du all den vägledning som du behöver. 
Som att vi har alla svar inom oss, att vi alltid vet vårt nästa steg för vårt högsta bästa. Egentligen vet vi, men det är lätt att tvivla även om intuitionen är stark. Det är lätt att låta logik och rationalitet få ta över. Det är så lätt att rusa vidare i livet, utan att följa vår känsla, vår intuitiva röst som viskar.  

Vi kan alla stärka kontakten med vår andliga ledare och vår guidning, det är ett val vi kan välja. Vi kan även välja att följa det tecken som kommer till oss och se sammanhang och helheter, då är livet magiskt. Vi har alla möjligheten att leva mer i våra själsliga energier och stilla oss och följa de steg som visas för oss. Det är till för alla! 

jag har i hela mitt liv bett om guidning och vägledning och jag har aldrig känt mig ensam. Jag har försökt följa det som kommit till mig, ibland har det krävts mycket mod att våga följa sitt hjärta och gå en annan väg än alla andra. Men jag är oändligt tacksam för all den vardagsmagi jag ständigt får uppleva.  

Under de senaste årens resor till Grekland och även emellan resorna har jag fått så mycket visdom kanaliserad till mig. Jag har ständigt fått nästa steg presenterat för mig, genom meditationer, genom budbärare (olika taxichaufförer i Aten), genom magiska möten, genom subtila viskningar i natten, genom kanaliserad skrift.  

På en strand i Aten för några år sedan fick jag till mig att jag skulle bjuda in människor till att komma till Grekland och aktiviera/ initiera de vackra själarna i The Blue Ray energierna. Jag tvivlade först, allt kändes så stort. Men snart var vi ändå i gång, jag och min fina vän Sofia, som hjälper oss på plats. Jag fick till mig den meditation som jag skulle använda och vi hittade Plutoniums grotta på den sista mysterieskolan… Så många människor som har varit där med oss nu, jag känner en otrolig ödmjukhet och tacksamhet för det. 

Nu har jag skrivit en e-kurs om Lär dig kanalisera, där denna speciella aktivering/ initiering finns med. För första gången kan fler få del av denna meditation som aktiverar vårt högre medvetande. Det är en oerhört stor gåva för mig att jag blivit så guidad på min resa genom livet och med ödmjuk tacksamhet kan jag nu erbjuda fler att aktivera, att tona in och att lära sig kanalisera. Min gåva är att dela min gåva med världen. Vilken är din gåva att dela med världen?  

I e-kursen tonar vi även in med vår andlga ledare, som jag kommeer blogga mer om, vi öppnar upp och blir mottagliga för tecken från Universum och lär oss kanalisera (eller om vi redan kan det, så tränar vi upp vår förmåga ännu mer) och vil lär oss kanaliserad skrift. 
För er som väljer att gå min kurs Lär dig kanalisera har jag även en Fb-grupp där vi kan hitta likasinnade och dela erfarenheter. Gruppen börjar fyllas med fler som jag som vill följa vår guidning för vårt eget hösta bästa. 
Just nu har jag ett erbjudande för er som vill gå, nu kostar kursen 399:-under hela april. Därefter kommer kuren kosta 499:-  

Ni är varmt välkomna att vara med, här hittar du e-kursen: https://app.coursio.com/store/helena-magdalena/laer-dig-kanalisera

 
Ljus och kärlek, 
Helena-Magdalena  

www.helena-magdalena.com  Vad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This