Nu gasar vi för fullt ett par dagar och sen vilar vi!

Nu möter Solen i Fiskarna Mars i Oxen i en härlig aspekt så nu (torsdag och fredag) så drivs du framåt av härlig eldenergi! Solen och Mars är eldplaneter och de skapar glöd, entusiasm och passion i att ta sig fram. Var aktiv och känn att du får utlopp för den drivkraft som skapas nu. Sätt fokus på vad du vill och ta action, det vill säga ta första stegen mot dina mål och drömmar. Med en underbar vårsol så känner många ”livet i sig” som att vår livsenergi väcks till liv i takt med att fåglarna sjunger vackert, getingarna och flugorna surrar (jodå jag har sett flera i denna vecka). Gasa på framåt och känn din underbara livsenergi fylla dig med hopp och drömmar. Se upp i trafiken så du inte gasar på för mycket där också! Vi har även drömska Neptunus i Fiskarna (han är dessutom hemma i sitt eget tecken) och Merkurius, budbäraren gör att vi kan sätta ord på det som finns djupt inom oss. Skriv, måla, skapa och tala.

Sen kommer helgen och då har vi mörkermåne. Det är månens sista kvarter inför nymånen. Den 6 mars kl: 17:05 har vi nymåne i Fiskarna. Underbara, konstnärliga, drömska, magiska Fiskarna.

Du kan längta efter att få ägna dig åt dig själv, åt andlighet och konstnärlighet. Vid nymåne är det alltid bra tid att sätta nya, konkreta mål. Kanske ska du sätta upp lite personliga mål för vad du vill skapa och uppnå det kommande halvåret, på ditt inre personliga plan?  När det är fullmåne i Fiskarna 14/9 kan du se allt du åstadkommit under tiden som varit. Nymånen är en underbar tid att sätta mål och vid fullmåne fullbordas de.

Så ge dig tid att vila lite under veckoslutet, att andas ut, att släppa det som varit. Under förra veckan hade vi en del tuffa transiter och många av mina kunder och även jag själv, fick gå igenom en del utmaningar. Nu kan vi andas ut och lägga det bakom oss!

När vi känner till vårt eget horoskop och lär oss att förstå planeterna rörelser så kan vi hela tiden ha koll på våra egna horoskop och planera våra liv utifrån det. När vi använder oss av att vara i samklang med planeternas energier så är det lättare för oss att hitta flödet och följa det.
Om du vet ditt ascendenttecken så ska du alltid läsa även det, för vi astrologer tolkar framtiden utifrån de olika hus (livsområden) som de olika planeterna befinner sig i. Läser man på sitt ascendenttecken så stämmer det också. Du kan gå in på astro.com och räkna ut ditt eget horoskop. Ditt ascendenttecken är det tecken som befinner sig längst till vänster på din karta (det är det tecken som stiger över horisonten den minut du föds). Vårt ascendenttecken visar hur vi tar oss framåt i livet, det andra ser som ett första intryck, vår drivkraft framåt.
Jag har skrivit en astrologikurs i samarbete med Tidningen Nära där kan du lära dig alla stjärntecken, planeter och hus (livsområden) och hur du kan följa med i ditt eget horoskop.
Du kan på egenhand, i din egen takt lära dig om astrologi. Webbkursen hittar du här: http://www.tidningennara.se/artiklar/andliga-personer/lar-dig-astrologi-med-helena-magdalena/

Så jag önskar er alla en vacker helg i mörkermånes introverta energi!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com Vad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This