I dag går Solen in i vackra Fiskarna, det känsliga flexibla tecknet i vattnets element. Solen i Fiskarna ökar vår inspiration, våra drömmar och vår andlighet. Efter Solens passage i Vattumannen lämnar vi lite av det logiska, rationella tänkandet och hänger oss åt drömmar istället. Det blir en fin känsla när vi nu även har fullmåne i Jungfrun, i opposition till Månen i Jungfrun så kan vi vilja drömma oss bort och släppa våra plikter en stund. Visdomen ökar och vi kan känna en osjälvisk kärlek till alltet.

Nu är Månen snart full igen, i morgon tisdag kl: 16:53 är det fullmåne i Jungfruns tecken. Som ni vet så är det väldigt bra att låta saker och ting fullbordas vid fullmånen. Jungfruns energi är renande och läkande. Se på de förändringar du gjort sedan september och släpp gamla uppfattningar och känslor som inte längre gynnar dig.

I dag går Chiron in i Väduren för att stanna där ända till 2027. Chiron är, inom mytologin, en kentaur som kallas ”the wounded healer”. Väduren står för I AM – jaget och nu kan du läkas och helas i djupet av dig själv. Du är fantastisk och vacker som människa, läk ditt ”inre barn” och din självkänsla kommer öka.  Du kan även känna att din kropp längtar efter läkning och helande och du kan känna en längtan efter att rena dig och att vilja leva mer hälsosamt.

Så njut av fullmåne i Jungfrun, helande och läkande energier från Chiron och drömska Fiskarnas energier gör oss fantasifulla och drömmande!

Vill du lära dig mer om astrologi så kan det vara bra för dig att veta att jag skrivit en onlinekurs för Tidningen Nära, du hittar den här: http://www.tidningennara.se/artiklar/andliga-personer/lar-dig-astrologi-med-helena-magdalena/

Att lära sig astrologi är något av det bästa jag gjort i livet. Jag har varit astrolog i halva mitt liv och jag fascineras över hur underbar användning jag alltid har och har haft genom astrologin i hela mitt liv. Kanske blir det även din passion?

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

 

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This