Esther Hicks! Denna fantastiska kvinna. Även hennes man Jerry var oerhört inspirerande men Esther har jag fastnat för mest av allt. Så mycket jag lyssnat på deras läror om Abraham! För 7-8 år sen lyssnade jag dagligen och inspirerades över den enkelhet som präglar delas sätt att prata om hur Universum fungerar. Esther Hicks är underbart bra på att förklara attraktionslagen och en av världens största inspiratörer!
Redan då föddes min dröm om att, någon gång i livet, få lyssna på Esther Hicks. För några år sedan var hon i London och biljetterna tog slut innan jag hann reagera. Så jag fick släppa det just då.
I somras ringde en av mina härliga kunder och frågade om vi skulle åka på kryssning i Västindien med Esther Hicks. Hela min själ skrek ja! Så vi bestämde att vi skulle resa tillsammans. Sagt och gjort, biljetter bokades och även hotell i Miami och Fort Lauderdale så vi kan njuta av Florida både innan och efter.
Nu är det bara några dagar kvar tills vi ska resa. På natten mot torsdag så reser vi, jag och en annan av mina kunder/vänner, ner och möter upp de andra i Europa och sen drar vi till USA! Tjoohoo!
Det är första gången på många år som jag verkligen ska gå på semester. När jag reser i Europa brukar jag både jobba och ha semester lite om vartannat. Det är i och för sig härligt att jag kan det, men denna gång ska jag verkligen vara ledig!
Att få lyssna på Esther Hicks dag efter dag och bara vara i de energierna är verkligen något jag ser fram emot. jag undrar hur man utvecklas en sådan vecka.
En annan dröm jag också alltid haft är att resa till Västindien, att vara i de turkosa färgerna, palmerna, stränderna och inspireras och skriva.

Många av världens andliga ledare är äldre och flera har redan lämnat detta jordeliv. Jag är så tacksam över att Esther Hicks fortfarande är aktiv och delar med sig av Abrahams visdom.

Så på torsdag landar vi i Miami, jag och tre härliga kvinnor: Annelie, Annki och Anki och vi ska verkligen “attrahera mera”

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This