Kanske är det så att vi alla kämpar med något? Livet är en spännande resa men det kan också vara krävande på sitt sätt.
Vi har så lätt att gå in i kämpande och köra hårt med oss själva. Jag har brukat tro att när vi är i det som går lätt så är det rätt, när vi får kämpa med det vi gör så kanske det inte är rätt väg?

Om vi känner efter vilken känslomässig frekvens vi befinner oss på så brukar det ge svaret, upplever vi att vi kämpar så kan det vara dags att gå in i acceptans, ge uppåt och hitta tillit till det som sker.

Jag tror att vi alla lever efter en himmelsk plan med olika erfarenheter som vi ska göra. Om vi kämpar emot eller åt fel håll så blir det tungt, men vi kanske inte alltid är medvetna om det.

Om vi tränar på att gå in och bara acceptera allt som är, vi accepterar och slutar kämpa emot, vi bara är. Då frigörs kampen inom oss och vi hittar lättare tillbaks till flödet.
När vi accepterar och åter går in i flödet så är det som att vi flyter med igen. Om ni tänker att vi färdas i en stor fors, plötsligt börjar vi kämpa för något då är det som att vi håller fast i en gren som sticker upp i forsen. Vi håller så hårt vi kan för att vara kvar i det vi tror är det bästa. Det tar mycket av vår energi och tröttar ut oss. Om vi istället lever i acceptans och tillit så flyter vi med i forsen och har tillit till det som kommer längre fram i våra liv.


Övning: Sätt dig bekvämt, andas djupa andetag och sakta ner lite grann. Slut dina ögon och gå in i dig själv. Tänk för dig själv: Jag accepterar att allt är som det ska vara i mitt liv. Det som ska avslutas ska avslutas och ge plats för det nya. Det finns en himmelsk plan för mitt liv och jag känner tillit och lever i tacksamhet, trygghet och tillit i att allt kommer att bli till mitt högsta bästa. Känn i kroppen hur du släpper efter. Tacka uppåt och be Universum hjälpa dig att visa vägen.

När du känner att du går in i känslan av att kämpa, att livet är tungt, att det inte går åt det håll du vill så gör denna övning tills allt känns fint igen. Det finns en väldigt bra låt att lyssna på: You can relax now av Shaina Noll som kan hjälpa oss att hitta rätt känsla.

Kom ihåg att vi lever i den fria viljans värld och att vi behöver be om hjälp uppåt för att bli hjälpta.
När vi gått in i tillit och ser vårat liv som en spännande resa, i en skummande fors så blir hela livet lättare att leva!

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This