Vi som var med i början på 90-talet minns när nyandligheten spreds väldigt intensivt. Vi var många sökare som kom tillsammans då och det andliga intresset var stort.

Det kanaliserades många böcker under den tiden, jag var en av dem som läste och slukade allt om uppstigningen, kristalltrappan, plejaderna, astrologi och allt annat spännande jag kunde komma över. Jag förstod inte allt och jag förstod att jag skulle läsa i alla fall och nu långt senare förstår jag mycket mer av vad jag läste.

Det var en spännande tid, det var även då jag blev astrolog och höll mina första kurser. Det var lätt att få information från Universum, att arbeta med kanalisering, att tona in och ”se”. Det var även under denna tid många indigobarn och kristallbarn föddes. Det var flera transiter på stjärnhimlen då som ökade vårt högre medvetande. 90-talet var ett andligt, lite mer introvert decennium. Sen var det som att allt dämpades lite. Vi är nog många som upplever att vi fick för mycket annat att göra istället. Men, det var som att slöjorna blev tätare mellan dimensionerna och andligheten var inte lika stark.

I slutet på 2000-talet så vände det igen och slöjorna blev tunnare och tunnare och vi står återigen i en tid med mycket uppvaknande.Astrologiskt sett kan vi se detta då Neptunus gick in i Fiskarna, bland annat.
Plötsligt kom de gamla kanaliserade böckerna från 80- och 90-talet i nytryck, den ena efter den andra. Flera av dessa är redan slut på förlagen igen. Bland annat Barbara Marciniaks Gryningens budbärare och Jorden. Så nu kommer informationen från Universum i full kraft till oss igen.

Min själ jublar då jag ser detta och då jag märker att intresset ökar så starkt nu. Bland annat ökar intresset för astrologi starkt igen, fler och fler tidningar tar in horoskop.

Så, vi är verkligen i en tid för starkt uppvaknande. Många av oss reser runt i tempel och på andra kraftplatser och intresserar oss för var vi har levt i tidigare liv. Vi är även många som ordnar dessa resor ut på olika platser i världen för att vi även ska kunna tillägna oss energierna av liv vi levt för länge, länge sen.

Ungdomarna möts i olika sammanhang, bland annat på Tomorrowland där budskapen i musiken är väldigt andliga.

Kristallbarnen med sitt högre medvetande och sina filosofiska drag, födda med Jupiter i Skytten bidrar även de, mycket till att höja frekvenserna här på jorden. Mediala kurser, cirklar och sammankomster finns överallt i ett vackert utbud.

Det vi står i är Vattumannens tidsålder och det stora uppvaknandet! Det var det jag läste om i böckerna på 90-talet, men jag förstod inte då vad jag förstår i dag.

Lär dig kanalisera! Lär dig kommunicera med Universum, det är så mycket enklare nu.

 

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This