Jag har precis kommit hem efter att ha varit på Asia Spa i Varberg. Jag och min särbo reste ner för att få lite avkoppling i lyxig miljö. Jag känner att det är ett underbart sätt att få reflektera över året som gått, över allt som hänt och även över allt som jag önskar ska hända inför 2018.

 

Vi kom ner till Varberg och var ute och åt en sen lunch. Därefter kom vi upp till bassängerna på spa när mörkret föll.
Under de senaste dagarna innan har jag verkligen längtat efter andlighet, efter att bli guidad på ett högre plan, då de senaste månaderna har varit ganska stressiga.
Det var helt fantastiskt att ligga i spats bassäng med hett vatten och öppna fönster mot havet. Det var mörkt och stilla, enbart några tända ljus på bassängkanten. Kylan och värmen i bassängen av granit kändes så perfekt.
Jag mediterade och tonade in på jord-energin och fokuserade på energierna från Saturnus där vi nu har många av våra planeter. Jag låg i ett meditativt tillstånd i vattnet och bara var. Jag passade på att be uppåt om att få starkare band med mina guider och mer vägledning för att gå rätt väg i mina nya planer. Jag blev då visad en guide som jag aldrig har sett tidigare. Han hade ett märkligt lite stelt utseende. Jag sände via telepati frågan om vad guiden kallas, till svar fick jag Roshi. Ett namn jag aldrig hört förut, jag la det på minnet. Jag tackade och mediterade en stund till, i tacksamhet över stillhet och avkoppling.

På väg hem i dag stannade vi till på ett ställe och på ett garagetak satt en jättestor underbar Buddha, jag kände så starkt att det var ett tecken.

I dag när vi kommit hem så mindes jag det namn som jag hörts nämnts, Roshi, jag Googlade på det och döm av min förvåning att det är en japansk mästartitel och Asia Spa är ett japanskt spa! Jag läste mer om Roshi och det visade sig att det är titeln på en mästare inom Zen-buddhism, ”en vis äldre man inom Zen-buddhism”.

Senast i torsdags pratade jag med en kund om ”the Christ consciousness” och ”the Buddha consciousness”. Jag har även köpt några nya böcker av Deepak Chopra och gjort andra val som på något sätt har guidat mig på vägen.

Det är så häftigt när man ber om att bli visad på vägen och att ständigt få svar. Så nu får jag gå vidare in i Buddhismen igen efter att ha varit väldigt förankrad i The Christ Consciousness under många, många år.

 

Be så ska du få…andlig vägledning och japanska mästare.

 

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

 

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This