Denna underbara attraktionslag!

Under många, många år har jag använt mig av attraktionslagen på alla möjliga plan. Jag har hittat strukturer för att, envist, varje dag fortsätta att förverkliga mina drömmar. Jag har lärt mig av mina misstag men ständigt fortsatt.
Under de senaste åren har jag arbetet ännu mer strukturerat med attraktionslagen för mitt privata liv och även i min karriär.
De senaste veckorna har den ena drömmen efter den andra besannats och det har gått så otroligt snabbt!

På bara några veckor har jag fått flera härliga drömuppdrag i min karriär och dessutom hittade vi vårt drömboende vid havet. Jag är så otroligt tacksam för det! Det har skapats synkronicitet på ett sätt som jag inte kunde föreställa mig, återigen!

Det är fler stora drömmar som har förverkligats dessa intensiva veckor och jag har inte hunnit smälta alla ännu. I alla fall, jag är inte bättre än någon annan, jag är inte född med större tur än någon annan heller. Men jag tror verkligen att det jag önskar ska uppfyllas och jag tar det för givet utan att misströsta och rätt som det är så är det klart.

Så nu vill jag dela med mig om hur jag använder min Livsvision. Det är ett lekfullt verktyg som jag använt i över 20 år. Jag föreställer mig att jag går ett år framåt i tiden (eller tre eller fem år) och då föreställer jag mig att allt jag önskar redan har hänt. Min fantasi hjälper mig att skapa det jag önskar som att det redan är verklighet. Ungefär så här: Vi, jag och min älskade man, bor nu tillsammans i det underbart vackra hem vid havet som vi hittade i (hitta på ett datum som känns bra för dig). Vårt hus ligger precis vid havet och varje morgon går jag ut på klipporna och mediterar och lyssnar på vågorna. På kvällarna sitter vi i trädgården och läser och har det fantastiskt. Ja, ungefär så.

Måla upp en inre bild inom dig och beskriv som att du minns tillbaks på det du önskar ska hända. För det är som att du gör en tidsmarkering på det du vill ska ske. Precis, just då du föreställer dig att redan har hänt är du exakt rätt frekvens och aktiverar en genklang i Universum och det du önskar börjar skapas direkt. Om du se använder denna vision till att dagdrömma om, så ofta eller sällan du vill, så är du på rätt frekvens för att det ska komma till dig. Du ska inte kämpa! Du ska vara i hopp och glädje och ta för givet att det du önskar ska skapas! Lek med fantasin och träna en liten stund varje dag, du kommer lyckas jag lovar dig!

Det kan även handla om oss själva och våra nära och kära. Det finaste vi kan göra för oss själva är att föreställa oss friska, lyckliga och starka. Då ställer hela vårt system in sig på att skapa just det. Likaså är det om vi har en människa som inte mår så bra i vår närhet, genom att vi föreställer oss att allt är underbart (och för den personens högsta bästa) så fortsätter vi att hoppas och tro att den människan ska må fantastiskt.

Jag och min dotter har delat en tiff resa tidigare i våra liv (mer om det en annan gång). Men hon hade det väldigt väldigt svårt och det var inte säkert hon skulle överleva, men jag fortsatte att föreställa mig min dotter som lycklig och kraftfull i min framtid, jag gav energi till att orka bära vår dröm om ett fint liv. Det fungerade till vår stora lycka.
Attraktionslagen blir ibland beskylld för att skapa en materiell “mycket vill ha mer attityd”, men det är mest för att det är lättare att “bevisa” materiella händelser kanske. Men det funkar på alla plan, så länge det följer “för vårt högsta bästa”.

Håll din livsvision vid liv och känn känslan av att du har upplevt det där du önskar så ska du se att det du önskar kommer skapas för dig!

Lycka till!

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

 

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This