Enligt mitt sätt att se det så lever vi omslutna av Universums storhet, ständigt och hela tiden. Vi är alla ett, vi är alla sammanslutna i energierna av den värld och det Universum vi lever i. Kanske att många pratar bort det son nonsens, men vissa av oss förhåller oss som att det är så. Jag är en av dom.

Ända sen jag var liten har jog kommunicerat med ”stjärnorna” som jag själv kallade det, i vuxet språk skulle jag kalla det Universum.

Vad kommer vi ifrån och vart är vi på väg? Vad är livet? Vilka är vi som lever på den här planeten? Vad finns där ute? Hur kom vi hit? Många frågor har snurrat i mitt huvud ända sen jag var liten. Det gjorde mig till en sökare. Även att jag var medial redan som barn gjorde att jag började ställa frågor och gjorde mig till en sökare.
Jag vet att många av er kommer le igenkännande och känna igen er. Jag vet att jag är långt ifrån ensam med mina upplevelser och med mina upplevelser. Jo, mina upplevelser är jag ensam om, men jag vet att många av er delar liknande upplevelser, på ert eget unika sätt.
När vi möts och samtalar och i samförstånd kan dela vår sanning en stund så jublar själen!
Jag har en känsla av att vissa av oss är väldigt gamla själar som har levt många liv, i olika kulturer, men olika människor och med olika upplevelser.

 

Men i vår värld som är så rationell och logiks så suddas våra frågor, tidigare liv och erfarenheter sakta ut om vi inte fortsätter vårt andliga sökande. Många upplever mig nog som flummig, det är ok brukar jag le och säga, jag arbetar ju ändå som medium. Men redan i 25 års ålder blev jag starkt ifrågasatt av kyrkan. Om jag inte varit lite rebellisk i min personlighet så hade jag lätt kunnat tvivla och inte orkat stå emot. Men jag kände redan då till häxjakten som varit på starka kvinnor och lät mig inte tystas.

 

Jag hade kunnat välja annorlunda många gånger i mitt liv. Jag hade kunnat gå en lättare väg, men jag har valt att stå i min sanning och jag är så tacksam att dela det med er mina fina läsare.

 

Just nu ligger jag på stranden på en liten grekisk ö, Angistri, jag blickar ut över grannön Aegina och mina blickar går upp mot vänster och däruppe ser jag klart och tydligt Temple of Aphai… Detta vackra tempel som stått däruppe på berget i 2500 år, tillägnat en kvinna som gömde sin i skogen för att slippa gifta sig med kungen. Hon ville leva i sin sanning och gömde sig i skogen. Det är vad en av legenderna säger, det finns fler legender om Temple of Aphaia och det är en underbar plats att vara på.

(Templet är på den kulle som är längs till vänster)

Så, vilken är din sanning, vad tror du, vad känns sant för dig? Vad tror du?

 

Jag önskar er en underbar dag och vecka hemma i Sverige som är nästan lika varmt som Grekland!

Follow the Light and the Light will lead your way!

 

Ljus och kärlek,

Helena-MagdalenaVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This