Nu är det full energi framåt, alla planeter går framåt nu! Normalt så går några planeter retrograd (dvs Jorden snurrar snabbare än en annan planet och det upplevs som att den planeten går baklänges). När planeter går retrograd så dras den planetens energi tillbaks som att energin hålls inne. Nu är som sagt alla planeter i direkt rörelse, så gasa på, ta nya steg och ha mottot ”Just do it”! Det är en väldigt bra tid för att skapa och förverkliga möjligheter då energin är så härligt flödande. Bestäm dig för vad du vill göra och gör det! Det kan handla om vad som helst, förbättringar i hälsan, nya saker på jobbet, inviter i kärleken, ja det är just du som vet vad du vill satsa på!

Hälften av planeterna är dessutom ”hemma” i sina egna tecken; Månen i Kräftan, Mars i Väduren, Jupiter i Skytten, Saturnus i Stenbocken och Neptunus i Fiskarna. När planeterna är hemma i sina egna tecken trivs de allra bäst, då de harmonierar med de tecken de regerar över.

På måndag 21/1 kl: 06:17 är det fullmåne på 0:50 grader i Lejonet. Denna måne är en superfullmåne, dvs den är väldigt nära Jorden och ser väldigt stor ut, dessutom kommer den att färgas blodröd. Utöver det så är det total månförmörkelse som kan ses från klockan 03:36 fram till 08:48 med exakt förmörkelse klockan 06:12.

Fullmånen står alltid för fullbordan. Nymånen var i Lejonet den 11 augusti 2018, så fundera på vad som startades då och vad som är klart att avsluta nu. Sol och månförmörkelser sker i par och detta är den sista förmörkelsen i paret Vattumannen/ Lejonet som har pågått sen februari 2017.

Förmörkelser står för att ”skuggorna skingras” och det som kan ha varit dolt för oss blir plötsligt uppenbart. Vi kommer till klarhet och det kan ske snabbt. Så inledningen på nästa vecka blir spännande. Vi har flera olika transiter på himlen givetvis och en annan jag vill nämna är att Venus och Jupiter möts i Skytten vilket förstärker all den positiva energin ännu mer. Denna kombination gynnar kärlek och även överflöd och expansion! Så, skriv ner dina drömmar, bestäm dig för vad du vill och satsa framåt nu.

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

 

www.helena-magdalena.com

 

 Vad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This