När jag var liten ville jag bli kurator och lyssna på människor och hjälpa dom på vägen. När jag var strax över 25 valde jag istället den andliga vägen och började arbeta som astrolog och medial vägledare. Några år senare gick jag ändå en utbildning, en social omsorgsexamen och började arbeta som enhetschef inom socialtjänsten. När jag var runt 40 slutade jag och återgick till mitt mediala arbete.

Vet ni? Jag älskar mitt arbete som medium, eller jag skulle nog kalla det medial terapeut egentligen.

Dag efter dag arbetar jag med att hjälpa människor på en mängd olika sätt. Varje kund jag har delar sitt liv med mig en stund. De flesta av mina kunder är stamkunder, de kommer tillbaks gång på gång, ibland med täta mellanrum och ibland med några års mellanrum. Det är människor i olika situationer, det är män och kvinnor, unga som gamla, människor med olika etnisk tillhörighet, ur olika delar av samhället, ur olika yrkesgrupper och människor som bor i olika länder.
Vissa av mina kunder möter jag men ungefär lika många arbetar jag med via telefon.

Det är ett så fint förtroende att få guida och vägleda och att verkligen ”se” in i en annan människas liv en liten stund. Jag känner en enorm tacksamhet för det.

Många människor befinner sig i vägval i livet, vissa befinner sig i underbara, härliga livssituationer medans andra befinner sig i förtvivlan och vilsenhet. Jag delar människors svårigheter med skilsmässor, svek, sjukdomar, oro för sina barn, ohälsa och vilsenhet. Jag guidar och förklarar ur ett högre medvetande vad det ”egentligen” handlar om, på ett högre plan och det är som att jag håller en medmänniska i handen under svåra tider och guidar igenom och ”ser” hur och när allt blir bättre och hur det blir då, hur allt löser sig.
Andra kommer med stora drömmar och vill att jag ska ”se” vad som väntar så de ska våga flyga och pröva sina vingar.

De allra flesta jag möter blir rörda och tårarna kommer, jag upplever det som att det är när våra själar möts och börjar kommunicera på ett högre plan, när båda våras högre medvetande kopplas in, då blir det en sådan lättnad och öppning så tårarna svämmar över.

Timme efter timme sitter jag på samma stol och mina fina klienter kommer och går, som att en del av världen kommer in när min kund sätter sig i stolen. När jag tonar in på människans själskod och får all den information som just den klienten har kommit för att ta del av. Under samtalet kommer många andra in i mitt blickfält, de flesta från den levande sidan men ibland ifrån andevärlden. Jag beskriver och förklarar och egentligen har jag nog inte riktigt en aning om hur det går till. Alla orden strömmar till i kanaliseringen och allt bringas i klarhet. Min uppgift är att sprida ljus, att visa vägen och sen är det upp till min klient att välja.

Som den unga, olyckliga tonåringen som precis fått hjärtat krossat och med ögon som visar all smärta tittar upp på mig och får nytt hopp om att lyckan kommer åter. Eller den äldre damen som kommer i färdtjänst, gåendes med sin käpp, för att prata om livet och livet efter döden. Eller som den som kommer från främmande länder med rädsla om att en förbannelse vilar över sig. Eller den som just fått drömjobbet och är på väg att lämna trygga Sverige och vill få svar på frågan om det är rätt väg att gå. Eller affärsmannen som kommer för att fråga om framtida ekonomiska mål. Eller den som just fått en diagnos som är svår att acceptera. Så många, underbart fina möten.

Kunder kommer och kunder går och rätt som det är så står dom där i dörren igen och jag blir alltid så oerhört glad att få återse dom.

Vissa går hos mig för att få medial vägledning regelbundet, andra för att lära sig att bemästra attraktionslagen, ytterligare andra för att få medial terapi så de själva kan göra de förändringar inom sig som gynnar deras utveckling.

Min passion är att se människor växa och utvecklas, att hitta och använda sin fulla potential och hitta sitt livssyfte. Jag är så tacksam att kunna bidra till det.

Med en fot i vetenskapen och den andra i den uråldriga visdomen så känns mitt arbete fulländat.

När jag var liten ville jag bli kurator och jag landade nära. Som att jag fick se en glimt i framtiden, men jag blev medial terapeut och jag är så oerhört tacksam att the spirit alltid ger mig så mycket information som jag förmedlar. Orden är inte mina, inte heller svaren, allt kanaliseras uppifrån den Gudomliga matrisen. Jag är fortfarande förundrad över hur det går till. Kund efter kund återvänder och berättar att det blev precis som jag förutspått. Många av mina kunder går till flera olika medium och vi förmedlar alltid samma budskap, den ena efter den andra, ibland till och med ordagrant.

Jag älskar mitt arbete och jag är så tacksam för er alla som jag kommer i kontakt med. Tack för alla underbara möten!

Som medium har jag också haft en del seanser men det är några år sedan sist, även det var underbart med alla de möten från andevärlden. Nu knackar andevärlden på lite mer spontant istället.

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This