Jag mötte en av mina vänner häromdagen, hon kommer också ibland på mina event. Bland annat var hon på mitt event för ett år sen om Förutsägelser inför 2017. Hon hade nyligen pratat med en annan av våra vänner som också var med på min kväll om förutsägelser. De båda hade känt den kvällen att det kändes lite tungt det jag hade att förutsäga.
Jag pratade om den stora transformation som vi alla skulle genomgå. Jag pratade även om att det skulle vara ett riktigt eld år, med väldigt mycket hetluft. Mycket skulle komma att hända i en rasande fart, med plötsliga händelser och svårigheter att ta till vara på all den eldenergi som skulle hanteras.

Många med mig upplever detta år som en virvelvind som har snurrat fortare och fortare och vi är trötta nu. Många har känt en kreatvitet men har haft svårt att fånga upp den, nu börjar planeterna flytta sig in jord och vatten elementen (läs mitt tidigare inlägg om planeternas energier inför 2018) här på bloggen.

I alla fall så pratade jag också om att det kommer vara en hel del skandaler och att det kommer handla om ”hemligheter” som kommer fram, framförallt med kändisar inblandade. Jag minns att jag tänkte mer på utländska kändisar. Men jösses sista tiden, med #metoo och allt som har vällt upp så förstår jag att jag även pratade om svenska kändisar.
Det är mycket annat som också kommit upp och kommer fortsätta komma upp till ytan. Planeten Pluto som älskar att gräva i hemligheter ligger kvar i Stenbocken (som står för stora organisationer, företag, politik med mera) och han får i morgon sällskap av Saturnus ”den stränga fadern” som dessutom är härskare för Stenbocken. Han kommer vilja ”ställa till svars” och återbygga upp allt som raserats. Under hans tre år i Skytten har han inte trivts så bra, då Skytten är ett flexibelt eldtecken och inte alls passar med Saturnus konservativa energier.

I alla fall, jag kommer skriva fler blogginlägg om tiden vi går in i.

Men för att göra en avstämning av de astrologiska transiter jag byggde många av mina förutsägelser på så är det väldigt mycket vi har fått uppleva under 2017.
Jag stog även och pratade om den stora transformation som skulle ske under Venus-transiten under mars-april och alla separationer som skulle följa där efter. Jag sa också att den del av dessa relationer skulle återskapas igen, på en högre frekvens lite längre fram. Naiv nog trodde jag inte att jag skulle hamna mitt i en separation själv. Men planeterna berör oss alla och ger oss, på ett personligt plan de läxor och belöningar som ska komma i vår väg!

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

 

www.helena-magdalena.comVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This