Nu börjar min högsäsong!

Som ni säkert vet, kära läsare, så reser jag runt mycket i vårt land och i Grekland där jag håller kurser och arbetar med medial utveckling, astrologi och attraktionslagen. Vissa perioder är jag mer hemma i Göteborg och arbetar med alla mina härliga kunder på Regnbågen eller via telefon.
Jag älskar mitt arbete, varenda minut, för att jag älskar att vara med likasinnade och att dela livet med människor som också är sökare av livets och Universums stora frågor.

Just nu sitter jag på ett hotellrum i Höör i Skåne, jag har haft trancekanaliseringskurs på underbara Änglahus i dag. Samma kurs, men med andra deltagare hade jag förr helgen på Kristall & Healingboden i Jönköping. Så nu är kursverksamheten i gång igen. Nästa helg startar jag upp en medial utveckling grundkurs på Livskällan på vackra Särö utanför Göteborg. Det var på Särö jag bodde när min karriär med attraktionslagen verkligen tog fart för några år sedan. Jag gick varv efter varv ute vid havet och kanaliserade så oerhört mycket visdom, även mina två böcker kanaliserades på strandpromenaden på Särö och i Aten.

Om två veckor reser jag åter till Aten för att invänta tolv kvinnor som kommer att vara med mig och Sofia under en vecka. Vi kommer resa till The Ancient Mysteryschool i Eleusina där vi kommer aktivera vårt högre medvetande genom meditation i Plutoniums grotta. Givetvis kommer vi besöka mäktiga Akropolis och strosa runt i gränderna i Plaka. Men veckans höjdpunkt är när vi reser högt upp i bergen till vackra, mäktiga, magiska Delphi. Platsen där sierskorna satt i 1200 år och siade framtiden för kungar och andra viktiga män som tog sig upp i bergen!
Vi kommer ha en oförglömlig vecka tillsammans som kommer att förändra våra liv.

Strax därefter är det äntligen dags för årets roligaste höjdpunkt: Näras andliga kryssning den 14/10! Det är alltid lika underbart att träffa så många av er läsare under det dygn vi kryssar över Ålands hav. I år kommer jag föreläsa om astrologi och attraktionslagen som jag alltid gör och i år är det nytt att jag även kommer hålla Aktivera ditt supermedvetande, föreläsning och meditation. Jag hoppas vi ses där!

I samma vecka reser jag sen vidare till Rom med mina systrar och min mamma. Jag ska verkligen försöka hitta det där som så länge fått mig att längta dit.

Kurserna i Sverige fortsätter under hösten och jag kommer vara mycket på resande fot även hemma.

I slutet av året reser jag med mina älskade döttrar till Israel. Det blir en stark resa att åka tillbaks till Israel där jag var au-pair när jag var 18 år. Vi kommer resa runt i landet i Jesus och Maria Magdalenas fotspår och kanske startar jag kursverksamhet även där. Jag får se vad som kanaliseras till mig när jag är där.

Jag arbetar väldigt mycket och är ofta på resande fot, jag älskar varje minut och jag älskar varje möte med er därute. Jag hoppas vi ses i höst!

Njut av en vacker september fina du!

Vill du veta mer om mina kurser så kan du läsa mer på min hemsida:

www.helena-magdalena.com

 

Ljus och kärlek, Helena-MagdalenaVad tänker du? Kommentera gärna!

Pin It on Pinterest

Share This